Makelaardij Mid-Fryslân
Makelaardij Mid-Fryslân
skip to Main Content

Je huis verkoop je met de meest complete makelaar van Midden Fryslân

Van Earnewâld tot Gauw, van Akkrum tot Wirdum en alle dorpen, gehuchten en buurtschappen daar tussenin; wij kennen de regio Midden Fryslân als geen ander.

Zo gaan we te werk

We houden van heldere afspraken. Dit betekent een duidelijke courtage, geen kleine lettertjes en geen optionele pakketten die er ook nog even bijkomen. Wel overleggen we over een strategisch verkoopplan dat het beste bij jou en jouw huis past. Vervolgens nemen we je alles uit handen; van het regelen van een gespecialiseerde fotograaf tot het opmaken van een voorlopigekoopakte en van het inplannen van een bezichtiging tot het onderhandelen voor het beste resultaat.

Laat je het aan ons over, dan heb je er geen omkijken naar!

Vrijblijvend verkoop gesprek

Je huis verkoop je met de meest complete makelaar van Midden Fryslân

Ben je van plan om jouw woning te verkopen en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan komen wij graag bij jou langs! Tijdens een vrijblijvend verkoop gesprek leggen wij graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen, wat je van ons kunt verwachten en wat daarbij de kosten zijn. Ook jij krijgt natuurlijk de mogelijkheid om jou ideeën en wensen op tafel te leggen en daarnaast vragen wij je graag om ons een rondleiding te geven door jouw woning. Nadat wij een goed beeld van de woning hebben en jij weet wat wij voor jou kunnen betekenen, gaan wij voor je aan de slag. Wij maken naar aanleiding van dit gesprek een vrijblijvend verkoopvoorstel, zodat jij weet wat ons beeld is bij de woning, wat wij denken dat de woning op zou kunnen brengen en wat hier een geschikte vraagprijs bij is. Vervolgens horen wij graag van jou of wij je mogen helpen bij het verkopen van jouw woning. Kies je ervoor om met ons samen jouw woning te verkopen? Dan gaan we graag voor jouw aan de slag!

Presentatie

Om jouw woning zo optimaal mogelijk in beeld te brengen, gaan wij aan de slag met een presentatie

Een eerste indruk begint met goede foto’s en aansprekende teksten. Foto’s laten we altijd maken door een professionele fotograaf zodat alle ruimtes er perfect op staan. In de teksten laten we ook de verkoper persoonlijk aan het woord. Wat maakt het huis zo bijzonder of waarom woont het er zo prettig? Een verkoper weet dat als geen ander. Teksten check, foto’s check. Tijd om jouw huis op Funda en onze eigen site te plaatsen. We willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen weten dat jouw huis te koop staat. Daarom delen we de foto’s ook op ons eigen Instagram- en Facebookaccount. Op deze manier bereik je direct al <aantal> geïnteresseerden. De tientallen zoekers in onze database laten we persoonlijk weten dat jouw huis te koop staat.

Onze makelaars hebben oog voor inrichting en detail. Kun je de bank beter tegen die andere wand zetten of helpt het om dat ene tafeltje te verwijderen voor de foto, dan zullen ze het niet laten om je daar advies over te geven. Wil je eerst een professionele verkoopstylist je huis verkoopklaar laten maken, dan kan dat. We adviseren je graag.

Bezichtigingen

Jouw woning komt op Funda, wat nu?

Nu jouw huis volop in de spotlights staat, leidt dit tot telefoontjes en aanvragen voor bezichtigingen. Deze plannen we zo snel en efficiënt mogelijk in, natuurlijk altijd in overleg met jou. Voor de bezichtiging zelf nemen we alle tijd. Zodat we jouw huis uitgebreid kunnen laten zien en leuke feitjes met de kijkers kunnen delen. Is er veel belangstelling? Dan organiseren we, na de eerste bezichtiging, een Open Huis. Zo krijgen alle geïnteresseerden de kans om je huis een tweede keer te bekijken en krijgt deze maximale aandacht.

Onderhandelingen

Een kijker is enthousiast en wil een onderhandeling starten, hoe gaat dit in zijn werk?

Als een kijker enthousiast is over je huis, een bod doet en jij daarop reageert, starten de onderhandelingen. De makelaar van Makelaardij Mid-Fryslân wil voor jou natuurlijk de allerbeste deal sluiten. De onderhandelingsfase is een spannende fase waarin we je steeds op de hoogte houden.

Het afronden van de verkoop

We hebben de onderhandelingen positief afgerond, wat nu?

Is de koop rond, dan regelen we verder alles voor je: Voorlopige koopakte opmaken, controleren akte van levering en ook bij de eindinspectie en overdracht bij de notaris zijn we erbij. Op deze manier is de verkoop van je huis van begin tot eind zo relaxed mogelijk.

Kunnen wij jou helpen bij het verkopen van jouw woning of wil je meer informatie?

Vul dan dit invulformulier in of bel ons ons! 

Back To Top