skip to Main Content

In het hart van Friesland. Met hart
voor de zaak en jouw (t)huis.

Maak kennis met de froulju van Makelaardij Mid-Fryslân. Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. Wij wel. En we weten dat daar heel wat bij komt kijken. Zowel praktisch als persoonlijk. Interesse en aandacht vinden wij belangrijk; jij staat centraal bij het kopen of verkopen van je huis. Daarom regelen we alles voor je. En dankzij onze grote formele en informele netwerk in de regio kunnen we je aandachtig begeleiden bij alle stappen naar jouw nieuwe stap.

Kies je voor ons? Dan weet je van tevoren wat je van ons kunt verwachten en verliezen we jouw wensen nooit uit het oog!

Froukje Tichelaar

Register Makelaar/Taxateur

Bregt Elgersma

Kandidaat-Makelaar

Nynke Roodbergen

Assistent Makelaar

Doutzen Huistra

Wist je dat je tijdens openingstijden
gewoon bij ons binnen kan lopen?
Voel je welkom!

Dit zeggen klanten over ons:
Klein makelaarskantoor
met grote lokale kennis.
Betrouwbaar en deskundig.
Van harte aanbevolen.

Direct op de hoogte van jouw
droomhuizen? Eerder dan Funda?
Vul de woningzoeker in

Klanten over ons
Goed contact over alle lopende zaken en pro-actief achter potentiële kopers aan. Goede inschatting van de waarde van het huis.
De Karper 7
De communicatie van makelaardij Mid-Fryslân is zeer accuraat. Ondanks dat er contact is met verschillende medewerkers van het kantoor, is iedereen 100% op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bezichtigingen, bijzonderheden en verkoopproces. Zeer professionele en enthousiaste dames!
Paviljoenstraat 40
Heldere communicatie, goed bereikbaar, informeel en ongedwongen contact, maar ook zakelijk goed in orde. Fijn makelaarskantoor!
Buorren 35
Makelaardij Mid-Friesland heeft ons erg goed begeleid bij de verkoop van onze vakantiewoning in Terherne. Naast vakkennis en een gedegen proces sprongen ze er vooral uit door hun bijzonder goede communicatie. Zowel met ons als onderling binnen het kantoor verliep de communicatie buitengewoon goed.
Utbuorren 45
Yes, inmiddels zitten wij in onze nieuwe woning en dit allemaal mede dankzij makelaardij Mid-Fryslân. De dames van Mid-Fryslân hebben ons als startende in de woning markt goed geholpen ons perfecte huis te vinden en daarna ook weten te bemachtigen! We konden altijd contact opnemen en al het contact was prettig en persoonlijk. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een nieuw huis!
Aankoop begeleiding
Gemiddelde cijfer op9.2lees alle 72 reviews
Back To Top