skip to Main Content

In het hart van Friesland. Met hart
voor de zaak en jouw (t)huis.

Maak kennis met de froulju van Makelaardij Mid-Fryslân. Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. Wij wel. En we weten dat daar heel wat bij komt kijken. Zowel praktisch als persoonlijk. Interesse en aandacht vinden wij belangrijk; jij staat centraal bij het kopen of verkopen van je huis. Daarom regelen we alles voor je. En dankzij onze grote formele en informele netwerk in de regio kunnen we je aandachtig begeleiden bij alle stappen naar jouw nieuwe stap.

Kies je voor ons? Dan weet je van tevoren wat je van ons kunt verwachten en verliezen we jouw wensen nooit uit het oog!

Froukje Tichelaar

Register Makelaar/Taxateur

Bregt Elgersma

Kandidaat-Makelaar

Nynke Roodbergen

Assistent Makelaar

Marijke Visser

Chef office

Klaske van der Veen

Chef office

Wist je dat je tijdens openingstijden
gewoon bij ons binnen kan lopen?
Voel je welkom!

Dit zeggen klanten over ons:
Klein makelaarskantoor
met grote lokale kennis.
Betrouwbaar en deskundig.
Van harte aanbevolen.

Direct op de hoogte van jouw
droomhuizen? Eerder dan Funda?
Vul de woningzoeker in

Klanten over ons
Makelaardij Mid-Friesland heeft ons erg goed begeleid bij de verkoop van onze vakantiewoning in Terherne. Naast vakkennis en een gedegen proces sprongen ze er vooral uit door hun bijzonder goede communicatie. Zowel met ons als onderling binnen het kantoor verliep de communicatie buitengewoon goed.
Utbuorren 45
Yes, inmiddels zitten wij in onze nieuwe woning en dit allemaal mede dankzij makelaardij Mid-Fryslân. De dames van Mid-Fryslân hebben ons als startende in de woning markt goed geholpen ons perfecte huis te vinden en daarna ook weten te bemachtigen! We konden altijd contact opnemen en al het contact was prettig en persoonlijk. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een nieuw huis!
Aankoop begeleiding
Froukje en froulju bedankt voor het eerlijke en heldere werk! Hoop dat we niet snel weer verhuizen;-) maar mocht dat wel nodig zijn weten wij wie we moeten bellen.. Bedankt!
Kikkertsblom 12
Vanaf het begin een goed contact en fijne communicatielijnen met alle medewerkers van de makelaar. Het verkopen van je huis is niet iets wat je dagelijks doet, dus is zorgvuldigheid en deskundigheid van belang. Daarnaast is er ook voldoende ruimte en aandacht voor het persoonlijke stuk. Een huis is toch een stukje van je zelf en die combinatie heb ik als zeer prettig ervaren. Het verkopen van je huis, kun je bij deze makelaar prima onderbrengen.
1e Oosterveldstraat 28
Na het eerste contact verliep alles zoals verwacht: soepel en professioneel. Ook de manier waarop werd gereageerd op vragen tijdens het proces was ondersteunend. Kortom, een makelaar met een goed team!
Mr. Pieter Jelles Troelstrawei 17
Gemiddelde cijfer op9.4lees alle 61 reviews
Back To Top