skip to Main Content

In het hart van Friesland. Met hart
voor de zaak en jouw (t)huis.

Maak kennis met de froulju van Makelaardij Mid-Fryslân. Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. Wij wel. En we weten dat daar heel wat bij komt kijken. Zowel praktisch als persoonlijk. Interesse en aandacht vinden wij belangrijk; jij staat centraal bij het kopen of verkopen van je huis. Daarom regelen we alles voor je. En dankzij onze grote formele en informele netwerk in de regio kunnen we je aandachtig begeleiden bij alle stappen naar jouw nieuwe stap.

Kies je voor ons? Dan weet je van tevoren wat je van ons kunt verwachten en verliezen we jouw wensen nooit uit het oog!

Froukje Tichelaar

Froukje Tichelaar

Register Makelaar/Taxateur
Bregt Elgersma

Bregt Elgersma

Kandidaat-Makelaar
Nynke Roodbergen

Nynke Roodbergen

Assistent Makelaar
Wimke Van Der Veen

Wimke van der Veen

Chef office
Klaske Van Der Veen

Klaske van der Veen

Chef office

Wist je dat je tijdens openingstijden
gewoon bij ons binnen kan lopen?
Voel je welkom!

Dit zeggen klanten over ons:
Klein makelaarskantoor
met grote lokale kennis.
Betrouwbaar en deskundig.
Van harte aanbevolen.

Direct op de hoogte van jouw
droomhuizen? Eerder dan Funda?
Vul de woningzoeker in

Klanten over ons
Froukje en froulju bedankt voor het eerlijke en heldere werk! Hoop dat we niet snel weer verhuizen;-) maar mocht dat wel nodig zijn weten wij wie we moeten bellen.. Bedankt!
Kikkertsblom 12
Vanaf het begin een goed contact en fijne communicatielijnen met alle medewerkers van de makelaar. Het verkopen van je huis is niet iets wat je dagelijks doet, dus is zorgvuldigheid en deskundigheid van belang. Daarnaast is er ook voldoende ruimte en aandacht voor het persoonlijke stuk. Een huis is toch een stukje van je zelf en die combinatie heb ik als zeer prettig ervaren. Het verkopen van je huis, kun je bij deze makelaar prima onderbrengen.
1e Oosterveldstraat 28
Na het eerste contact verliep alles zoals verwacht: soepel en professioneel. Ook de manier waarop werd gereageerd op vragen tijdens het proces was ondersteunend. Kortom, een makelaar met een goed team!
Mr. Pieter Jelles Troelstrawei 17
Goed persoonlijk contact. Ik werd van alles goed op de hoogte gehouden. Komen afspraken na. Huis zeer snel verkocht met zeer goede deskundigheid.
Sitadel 10
Het is een fijne groep deskundige vrouwen die heel goed meedenken. Zorgvuldig zijn en erg plezierig in het contact rondom de verkoop van de woning. Goed in staat om het persoonlijke aspect van de verkoop van het huis in te schatten en uitstekend zicht hebben op de lokale markt. Geen nonsens en heldere communicatie. Ik ben erg tevreden en blij dat ik dit proces van verkoop met hen heb gedaan.
Parallelstraat 8
Gemiddelde cijfer op9.1lees alle 58 reviews
Back To Top