Makelaardij Mid-Fryslân
Makelaardij Mid-Fryslân
skip to Main Content

Neem ons gratis mee voor een aankoopbezichtiging!

Twijfel jij om een aankoopmakelaar in te schakelen? Dat hoeft niet. Wij gaan namelijk gratis met je mee!

Voor de bezichtiging betaal je niks! Geen DEAL? Dan ben je alleen de onderhandelingskosten verschuldigd.

Blijkt het na de bezichtiging niet de woning van je dromen? Je bent ons niks verschuldigd.

Deze actie geldt éénmalig.

Zo gaan we te werk

Bij het vinden en kopen van het huis van je dromen komt veel kijken. En je moet veel regelen; bezichtigingen inplannen, letten op de bouwkundige staat van een huis, onderhandelen, koopovereenkomst checken en de akte van levering op laten maken bij de notaris.

De makelaars van Mid-Fryslân zijn niet voor niets een hele complete makelaar in Midden Fryslân; ook als het gaat om het kopen van een huis, nemen ze je graag alles uit handen. Wil je weten hoe wij je volledig kunnen ontzorgen bij het aankopen van een woning? Lees dan vooral verder.

Bezichtiging

Je bent natuurlijk niet op zoek naar zomaar een huis; je bent op zoek naar jou droomhuis! Het huis waarvan je het weet zodra je binnenstapt; dit is ‘em! Heb je het huis van je dromen gevonden, neem dan geen overhaaste beslissingen. Maar neem de aankoopmakelaar van Makelaardij Mid-Fryslân mee naar een bezichtiging. Zij doet onderzoek naar de (ver)bouwgeschiedenis, de buurt en andere huizen in dezelfde prijscategorie die onlangs zijn verkocht. Tijdens de bezichtiging kijkt ze met een kritische en neutrale blik naar onder andere de bouwkundige staat van de woning. Zo kan zij jou goed adviseren over het uitbrengen van een bod op jouw droomhuis!

Onderhandelen

Is het echt je droomhuis en wil je ervoor gaan, dan stelt de aankoopmakelaar een scherpe aankoopstrategie op. Ze kijkt of er meer mensen geïnteresseerd zijn in het huis en of er ruimte is om te onderhandelen. Ze adviseert je over een reële koopprijs, de voorwaarden en de onderzoeksplicht van de koper. De aankoopmakelaar heeft de kennis; jouw wensen staan centraal. Zijn jullie eruit? Dan legt ze jouw bod neer bij de verkoper of de verkopend makelaar. En dan is het afwachten! Vaak volgen er onderhandelingen. Jouw aankoopmakelaar doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de nieuwe bewoner van je droomhuis wordt.

Deal

Yes, we hebben een DEAL, je bod is geaccepteerd! De (makelaar van de) verkoper zorgt voor een koopovereenkomst, zodat jij verder kunt met de financiële afhandeling. Voordat je de koopovereenkomst definitief ondertekent, controleert de aankoopmakelaar de overeenkomst. Zij kijkt naar kleine lettertjes, clausules en uitzonderingen en checkt de bijlagen. Ook controleert zij de akte van levering die de notaris opstelt. Vlak voordat je bij de notaris de handtekening zet, gaat ze mee naar de eindinspectie van de woning. Mochten er zaken (nog) niet helemaal goed zijn, dan zorgt de aankoopmakelaar ervoor dat deze worden opgelost voordat jij naar de notaris gaat. Daarna kun je met een gerust hart de handtekening bij de notaris zetten. Ook hier is de aankoopmakelaar bij aanwezig.

Onze nota voor de aankoopbemiddeling wordt bij de overdracht van de aangekochte woning verrekend.

All-in pakketten aankoopbegeleiding

Prijzen zijn incl. BTW.

No DEAL?

Dan ben je bij ons alleen de diensten verschuldigd die je afgenomen hebt!

De eerste bezichtiging is GRATIS, daarna € 100,- incl. BTW per woning.
Onderhandelingen € 250,- incl. BTW per woning.

Woningzoeker

Vraag je je ook wel eens af waarom je sommige huizen niet op Funda ziet? Maar waar dan toch ineens een verkocht bord in de tuin prijkt? Veel makelaars maken tegenwoordig gebruik van de (actieve) stille verkoop. Wil je ook nooit meer achter het net vissen? Geef ons dan een zoekopdracht door. Komt er een woning in de (actieve) stille verkoop, dan krijg je een seintje wanneer dat huis past bij jouw zoekopdracht. Zo ben je er altijd als eerste bij!

Back To Top