skip to Main Content

Yn ‘e Lijte 139, 9001 ZR Grou € 285.000,- k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1996
Woonruimte
85 m2
Perceel
333 m2
Energielabel
G

Ben je op zoek naar een heerlijke vakantiewoning op een gezellig park? Dan is Yn ‘e Lijte 139 een uitstekende keuze!

Deze vrijstaande vakantiewoning op een rustige, ruime hoekkavel van recreatiepark Yn ‘e Lijte, heeft een fijne en zeer zonnige ligging. Je zult volop kunnen genieten van de serene omgeving. De woning wordt omringd door de ruime en zonnige tuin. Vanuit de living stap je direct in de beschutte tuin om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Yn ‘e Lijte 139 is goed onderhouden en beschikt over een woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Wat voorheen een berging was, is nu omgebouwd tot een extra deel van de woonkamer, waardoor de woonruimte nog ruimer is geworden. In de woonkamer bevindt zich tevens de open keuken met eethoek. Via de keuken leidt een trap naar de eerste verdieping, waar je drie slaapkamers en een badkamer vindt. De woning wordt verwarmd middels elektrische kachels en een speksteenkachel in de woonkamer. Er zijn meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Recreatiepark Yn ‘e Lijte ligt aan de rand van het watersportdorp Grou en biedt diverse voorzieningen. Grou is een echt watersportdorp, met tevens een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod. In de omgeving van het park is er van alles te beleven, zowel voor fietsers en wandelaars als voor liefhebbers van watersport. Bovendien heeft Grou een gezellig dorpscentrum met verschillende winkels, restaurants, terrasjes en meerdere supermarkten.

Je kunt een zeilboot of sloep huren bij één van de watersportbedrijven. Het park biedt ook de mogelijkheid je eigen boot op een ligplaats aan de rand van het park neer te leggen, dan kun je wanneer je maar wilt het water op. Op korte afstand varen ligt het natuurpark de Alde Feanen, een prachtig vaargebied met kleine slootjes en meertjes.
Deze recreatiewoning is zowel voor eigen gebruik als voor verhuur zeer geschikt.

Indeling
Begane grond: entree/hal, toilet, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin, bergkast (buitenom bereikbaar).
1e Verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer, bergkast

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top