skip to Main Content

Oostergoostraat 100, 9001 CP Grou € 317.500 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1963
Woonruimte
125 m2
Perceel
330 m2
Energielabel
F (voorlopig)

Karakteristieke vrijstaande woning met hedendaagse voorzieningen, dat vat de Oostergoostraat 100 in een notendop samen.

Deze woning is in 1963 gebouwd en door de huidige eigenaren vanaf 2012 gerenoveerd en verbeterd naar de huidige wensen van wooncomfort. Zo is er vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer, is de woning volledig geïsoleerd, de kozijnen zijn grotendeels van kunststof en alle wanden en plafonds zijn strak gestuct. Tevens is de hele technische installatie vervangen. De keuken is van alle gemakken voorzien: een Quooker, oven, combi-magnetron, ingebouwd koffie-apparaat en een keramische kookplaat.

Als je naar boven gaat kom je op de overloop, waar een open ruimte een prima werkplek biedt. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers, waarvan één met ruim balkon op het zuidoosten. Beide andere slaapkamers hebben een ingebouwde speel-/slaapverdieping; een heerlijke extra ruimte voor de kids. De luxe badkamer op de bovenverdieping is geheel met betonciré gestuct en heeft een inloopdouche, ligbad, toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel.

Aan het einde van de oprit langs het huis staat een ruime garage met vliering en apart fietsenhok. Ook kom je via de oprit achterom bij de bijkeuken en het beschutte terras aan de achterkant van de woning.
Vanuit de serre stap je in de groene zij tuin en kom je bij het heerlijke terras op het zuiden. Het is hier heerlijk vertoeven onder de zonneschermen en het grasveldje in de voortuin biedt speelruimte voor de kids.

Middels de 16 zonnepanelen wordt voldoende elektriciteit opgewekt om het huis van stroom te voorzien.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang, woonkamer, serre, keuken bijkeuken.
1e Verdieping: royale overloop, drie slaapkamers, badkamer, balkon.
2e Verdieping: vliering, bereikbaar via vlizo-trap

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top