Makelaardij Mid-Fryslân
Makelaardij Mid-Fryslân
skip to Main Content

De Finnen 10, 9001 XW Grou € nader overeen te komen

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2000
Woonruimte
47 m2
Perceel
m2
Energielabel

Kantoorruimte op Bedrijventerrein Biensma in Grou te huur!

Ben jij op zoek naar kantoorruimte in Grou? Groei jij bijvoorbeeld uit je kantoor aan huis of zit je het liefst niet te ver van het station of de snelweg? Kom dan kijken bij dit bedrijvenpand op De Finnen 10. Hier zijn 2 kantoorruimtes van ieder 23,5 m² per direct te huur. De twee naast elkaar gelegen kantoren zitten op de begane grond en aan de zuidkant van het pand. De ene kamer heeft 2 grote ramen, de andere kamer heeft openslaande deuren. Zonwering is aanwezig en naast en achter het pand is genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein.

Er staan alvast een tafel, twee bureaus en een aantal stoelen in de kantoren. Als je deze wilt gebruiken is dat prima en kom je met eigen kantoormeubilair, dan kan dat natuurlijk ook. In het pand zitten nog 3 andere actieve bedrijven, de keuken en toiletten worden gezamenlijk met hen gebruikt.
Het pand staat tegenover het markante Aquaverium, op bedrijventerrein Biensma in Grou. De Finnen 10 is zeer goed bereikbaar op ruim een kilometer afstand vanaf de snelweg en het treinstation.

Heb je belangstelling om te komen kijken? Laat het ons dan weten!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Meer over dit bedrijfspand?
Bekijk dit bedrijfspand op
Back To Top