skip to Main Content

Yn’e Lijte chalet 31 € 35.000 v.o.n.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Stacaravan
Bouwjaar
2001-2010
Woonruimte
38 m2
Perceel
243 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Tijd om te genieten! Bent u altijd al op zoek geweest naar een fijn plekje waar je genoeg ruimte hebt voor het hele gezin en waar jullie samen de weekenden en vakanties door kunnen brengen? Of ben je juist op zoek naar een beleggingsobject voor recreatieve verhuur? Dan is dit mooie chalet zeker een kijkje waard!

Dit chalet ziet er keurig uit en biedt door het grote aangebouwde terras en de schuifpui een ideale plek om zowel binnen als buiten volop te genieten. Het chalet beschikt over een nette keuken met fornuis en losse koelkast, een badkamer met wastafel, douche en kastruimte en drie slaapkamers voor in totaal 6 personen! Daarnaast kan de temperatuur zowel in de zomer als winter geregeld worden middels de airconditioning. Zo zit je er in de winter lekker warm bij en zorgt het systeem voor verkoeling in de zomer. Er is tevens een vrijstaande houten berging aanwezig.

Het chalet is gelegen op recreatiepark Yn ‘e Lijte. Wanneer je op dit park verblijft, is er voor iedereen wat wils! De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de speeltuin en het zwembad op het park. Er zijn prachtige wandel- en fiets routes in de nabije omgeving aanwezig en ook de watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Liever even wat meer de drukte en gezelligheid opzoeken? Grou is natuurlijk snel bereikbaar en ook in Leeuwarden ben je snel te vinden op de terrasjes of in de winkels!

Dit keurige chalet wordt aangeboden inclusief stoffering en inventaris.
Het chalet is gelegen op huurgrond, waarvoor jaarlijks circa € 3.000,- wordt betaald.
Voor informatie over waterpark Yn ‘e Lijte, verwijzen wij u graag door naar het park zelf.

Indeling:
Entree, toilet, open keuken, woonkamer, badkamer, 3 slaapkamers.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top