skip to Main Content

Yn’e Lijte 76, 9001 ZR Grou € 299.000 k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1996
Woonruimte
76 m2
Perceel
346 m2
Energielabel

Al vroeg in het jaar zittend op uw balkon, in de zon, uit de wind! ’s Zomers en ’s winters aan het Prinses Margrietkanaal genieten van alles wat langs vaart en van het weidse vrije uitzicht over het eiland de Burd en het water bij Grou. Het uitzicht is er elke dag anders. Dat geldt zeker voor deze vakantiewoning aan de buitenrand van Yn ‘e Lijte in Grou.
Het zal u elke dag weer verrassen hoe mooi het hier is.

Deze complete woning is gelegen aan een rustige straat met alom veel privacy, geen wandelpromenade voor de tuin langs en je hoort hier geen tikkende lijnen tegen masten! De woning heeft beneden drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Via de trap naar boven stap je in de prachtige living met open keuken. De vele grote ramen en het hoge schuine plafond geven een heerlijk licht en ruim gevoel en bieden natuurlijk het gevarieerde uitzicht. Vanuit de living stap je via de openslaande deuren op het dakterras. Dit grote terras ligt op het zuiden, je kunt er de gehele dag in de zon zitten of met het zonnescherm een schaduwplek creëren.
Rondom de woning is een onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd. Ook hier kunt u kiezen tussen de zon en de schaduw, met genoeg ruimte om ’s avonds met de gehele familie gezellig na te genieten van een zomerse dag op het water bij Grou. Er is parkeerruimte voor 2 auto’s en ook is er vlakbij nog een parkeerterrein voor uw gasten.

Wilt u een dag naar een stad, museum of wilt u een dag gaan shoppen? Dan zijn mooie steden als Leeuwarden en Sneek binnen 20 minuten bereikbaar met de auto. U kunt ook kiezen voor de trein- of busverbinding, deze stoppen aan de rand van Grou.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, drie slaapkamers, toilet, badkamer met douche en wastafel. Aangebouwde berging voor fietsen en evt wasmachine/droger.
Verdieping: Living met open keuken, dakterras/balkon.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top