skip to Main Content

Yn’e Lijte 53, 9001 ZR Grou € 90.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
bestaande bouw geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1970
Woonruimte
61 m2
Perceel
394 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Deze knusse recreatiewoning op recreatiepark Yn ‘e Lijte is ultiem geschikt voor fijne (watersport) vakanties in Grou óf als belegging voor de verhuur!

Op het recreatiepark vind je deze recreatiewoning waarbij je zowel de woonvertrekken als ook de slaapkamers op de begane grond vindt. De woonkamer geeft een ruimtelijk gevoel door het hoge plafond en biedt tevens een schuifpui richting het beschutte terras. De keuken is netjes ingericht en beschikt over een gasfornuis, afzuigkap en koelkast. De drie slaapkamers geven ruimte aan zes personen, waardoor er genoeg ruimte is voor het hele gezin of een groter gezelschap. De tuin rondom de woning biedt een beschutte plek, waar je naast het huidige terras nog voldoende fijne plekken kunt creëren.

Door de ligging op waterpark Yn ‘e Lijte kunt u snel vanaf de steigers met uw boot de Friese wateren op. Ook zijn er vele wandel- en fietsroutes aanwezig. Zoekt u graag de gezelligheid op? Dan bent u zo (met de fietspont) in het centrum van Grou, waar u vele terrasjes en leuke winkeltjes vindt. Door de centrale ligging van Grou, zijn ook de andere Friese trekpleisters zoals de waddeneilanden en de steden Leeuwarden en Sneek snel bereikbaar.

Enkele belangrijke kenmerken:
– De woning wordt verkocht inclusief stoffering en inventaris;
– Bij deze woning is een VvE van toepassing, waarbij de kosten € 750,- per jaar zijn;
– De woning wordt verwarmd middels een CV-ketel;
– De woning beschikt over 394 m² eigen grond.

Voor informatie over waterpark Yn ‘e Lijte, verwijzen wij u graag door naar het park zelf.

Indeling
Entree, hal, toilet, woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, badkamer.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top