skip to Main Content

Yn’e Lijte 50, 9001 ZR Grou € 97.500 k.k.

Verkocht onder voorbehoud
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1970
Woonruimte
61 m2
Perceel
448 m2
Energielabel

Bent u op zoek naar een fijne vakantiewoning in watersportdorp Grou? Of wilt u graag een investering doen om vervolgens andere mensen van dit plekje te laten genieten? Deze recreatiewoning is dan zeker een kijkje waard!

Deze recreatiewoning is gelegen op watersportpark Yn ‘e Lijte en heeft een beschutte ligging op het park. De woning beschikt over een grote tuin met een afgeschermd terras. De woning is keurig onderhouden en heeft een grote woonkamer met schuifpui richting het terras. Het hoge plafond van de woonkamer zorgt er voor dat de woonkamer een ruimtelijk gevoel geeft. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een fornuis, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Daarnaast zijn er beneden drie slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel.

Door de ligging op waterpark Yn ‘e Lijte kunt u snel vanaf de steigers met uw boot de Friese wateren op. Ook zijn er vele wandel- en fietsroutes aanwezig. Zoekt u graag de gezelligheid op? Dan bent u zo (met de fietspont) in het centrum van Grou, waar u vele terrasjes en leuke winkeltjes vindt. Door de centrale ligging van Grou, zijn ook de andere Friese trekpleisters zoals de waddeneilanden en de steden Leeuwarden en Sneek snel bereikbaar.

Enkele belangrijke kenmerken:
– De woning wordt verkocht inclusief stoffering en inventaris;
– Bij deze woning is een VvE van toepassing, waarbij de kosten € 750,- per jaar zijn;
– De woning wordt verwarmd middels een CV-ketel;
– De woning beschikt over 448 m² eigen grond;
– Er is een eigen televisieaansluiting én internetaansluiten van 150 M/bits aanwezig.

Voor informatie over waterpark Yn ‘e Lijte, verwijzen wij u graag door naar het park zelf.

Indeling
Entree, hal, toilet, woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, badkamer.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top