skip to Main Content

Yn’e Lijte 140, 9001 ZR Grou € 120.000 k.k

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1996
Woonruimte
77 m2
Perceel
309 m2
Energielabel

Op een hoeklocatie op waterpark Yn ‘e Lijte staat deze recreatiewoning. Het dakterras op het zuiden biedt uitzicht over het park. Je kunt dichtbij, aan de rand van het park een ligplaats voor je boot huren, zodat je snel kunt varen of zeilen op de wateren bij Grou.

De parkwoning heeft op de begane grond een woonkamer met open keuken. De woonkamer kun je (extra) verwarmen middels een gezellige houtkachel. De rest van de woning kan elektrisch verwarmd worden. Vanuit de living stap je via de openslaande deuren op het terras aan de westkant van de woning. De onderhoudsvriendelijke tuin is met groen omheind en geeft genoeg beschutting om in de zomer je privé-plek te hebben. De bovenverdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer. Via de overloop op de bovenverdieping is er toegang tot het ruime dakterras.

Deze parkwoning wordt gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden. Het betreft een eigenaarswoning zonder verhuurverplichting, de woning is dan ook snel beschikbaar.

Waterpark Yn ‘e Lijte is een recreatiepark aan de rand van Grou. Het ligt heel centraal in Fryslân, vanuit hier kunt u vele leuke uitstapjes maken. Per auto, per trein, bus, boot of fiets; al deze vervoermiddelen zijn aanwezig in of vlakbij het park.

Indeling:
Begane grond: hal, toilet, meterkast, woonkamer met openslaande deuren naar terras, open keuken met o.a. koelkast en combi-magnetron. De aangebouwde berging is buitenom bereikbaar.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel, inbouwkast met boiler-ruimte en een dakterras met uitzicht over het park

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top