skip to Main Content

Yn’e Lijte 114, 9001 ZR Grou € 137.500 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1996
Woonruimte
77 m2
Perceel
275 m2
Energielabel

Bent u op zoek naar een fijne recreatiewoning in een waterrijke omgeving? Of zit u te denken aan een belegging en zoekt u hiervoor een goed verhuurbare recreatiewoning? Dan is deze woning zeker de moeite van het bezichtigen waard!

Deze recreatiewoning is gelegen op het rustige vakantiewoningen-gedeelte van recreatiepark Yn ‘e Lijte. Dit park is gelegen aan de rand van watersport dorp Grou. Het park biedt verschillende voorzieningen en tevens is er rondom het park van alles te beleven. Zowel de fietsers en wandelaars als ook de watersporters kunnen in deze omgeving hun hart ophalen. Daarnaast biedt Grou een gezellig dorpscentrum met verschillende winkels, gezellige restaurants en terrasjes en meerdere supermarkten.

De woning is keurig onderhouden en beschikt over een zonnige tuin die door middel van openslaande deuren bereikbaar is vanuit de woonkamer. Hierdoor worden de tuin en de woning gemakkelijk met elkaar verbonden. De woning beschikt over een nette keuken en een badkamer met douche-bad combinatie, toilet en wastafel. Daarnaast zijn er drie slaapkamers aanwezig. De woning beschikt tevens over een inpandige berging.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar tuin, berging.
(buitenom bereikbaar)
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer, berging

De vraagprijs is incl. stoffering. De inventaris is ter overname beschikbaar. Er zijn goede verhuurmogelijkheden via een professionele organisatie aanwezig.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top