skip to Main Content

Yn’e Lijte 109, 9001 ZR Grou € 125.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1996
Woonruimte
77 m2
Perceel
330 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Jouw eigen, fijne recreatiewoning dichtbij het waterrijke gebied rondom Grou. Binnen enkele minuten loop je vanaf deze woning naar de steiger waar vandaan je direct de Oude Venen opvaart. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Deze recreatiewoning is door de huidige eigenaren keuring onderhouden en biedt dan ook een fijne uitvalsbasis voor jouw vakanties, weekenden onthaasten en het ontvangen van vrienden of familie. De woning beschikt over een gemoedelijke sfeer en heeft een fijne woonkamer met openslaande deuren richting de tuin. De tuin is ruim opgezet, waardoor je op twee plekken een fijn terras hebt. Wil je liever iets meer beschut zitten? Dan neem je plaats op het terras direct bij de woning. Dit terras beschikt namelijk over een groot zonnescherm, wat tevens waterdicht is en als windscherm kan dienen. Met behulp van het zonnescherm aan de bovenzijde en één zijkant van het terras een beschut terras kan worden gerealiseerd. Daarnaast beschikt dit terras over een infra rood kachel, waardoor je al vroeg op dit terras kunt vertoeven! Voor de gezellige zomeravonden neem je plaats op het andere terras, waar je samen met je familie en vrienden heerlijk kunt vertoeven.

In overleg is het mogelijk om naast deze fijne recreatiewoning, ook de boot van de eigenaar over te nemen. Het gaat hierbij om een polyester SAGA 20, welke een lengte heeft van 6,10 meter, een breedte van 2,20 meter en een diepgang van 0,70 meter. Deze boot is keurig onderhouden en heeft in 2017 nog een grote onderhoudsbeurt ondergaan. Daarnaast is de boot ieder jaar onderhouden in de winterperiode. In de foto presentatie vind je een foto van deze boot.

Deze recreatiewoning is gelegen op het rustige vakantiewoningen-gedeelte van recreatiepark Yn ‘e Lijte. Dit park is gelegen aan de rand van watersport dorp Grou. Het park biedt verschillende voorzieningen en tevens is er rondom het park van alles te beleven. Zowel de fietsers en wandelaars als ook de watersporters kunnen in deze omgeving hun hart ophalen. Daarnaast biedt Grou een gezellig dorpscentrum met verschillende winkels, gezellige restaurants en terrasjes en meerdere supermarkten.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar tuin, berging.
(buitenom bereikbaar)
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer, berging.

De vraagprijs is inclusief stoffering en inventaris. In overleg zullen persoonlijke spullen wel meegaan met de eigenaar. Ook als belegging kan dit interessant zijn. Er zijn goede verhuurmogelijkheden via een professionele organisatie aanwezig.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top