skip to Main Content

Yn’e Lijte 1 95, 9001 ZR Grou € 105.000 k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Stacaravan
Bouwjaar
2010
Woonruimte
42 m2
Perceel
250 m2
Energielabel

Heerlijk genieten tijdens de vakanties en de weekenden? Of juist een object dat zich perfect leent voor de verhuur? Dan is dit een fijn chalet!

Dit chalet is in 2010 gebouwd en van verschillende gemakken voorzien! Het chalet wordt verwarmd middels een CV-ketel, waardoor het ook in de winter goed vertoeven is. De keuken is modern ingericht en beschikt over een koelkast, vrieskast, combi-magnetron, afzuigkap en fornuis. Daarnaast is het chalet keurig ingericht, wat een gezellige sfeer geeft in het chalet. Als laatste beschikt het chalet over een eigen perceel grond van 250 m², die ingericht is als een ruime en beschutte tuin!

De eigenaar van het chalet betaald jaarlijks € 500,- voor de VvE kosten.

Indeling
Entree, badkamer, slaapkamer, CV-kast, slaapkamer, woonkamer met open keuken.

Dit chalet wordt verkocht inclusief stoffering en inventaris.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top