skip to Main Content

Yn’e Lijte, chalet 46, 9001 ZR Grou € 79.500 k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Stacaravan
Bouwjaar
Woonruimte
34 m2
Perceel
224 m2
Energielabel

Onbezorgd genieten van uw vrije tijd in dit chalet met eigen grond? Of op zoek naar een geschikte belegging? Dit chalet biedt een fijne uitvalsbasis!

Dit chalet is gelegen op een perceel eigen grond op recreatiepark Yn ‘e Lijte. Vanaf deze fijne plek kunt u zo de natuur in fietsen of wandelen, het watersport dorp Grou bezoeken of de verschillende omliggende dorpen en steden ontdekken! De lange aanlegsteiger langs het park biedt tevens de mogelijkheid om een ligplaats voor uw boot te huren, waardoor u snel de Friese wateren op kunt varen!

De huidige eigenaren hebben dit chalet geheel opgefrist, het chalet is voorzien van een nieuwe inrichting en ook de tuin is 2 jaar geleden opgeknapt. Dit is dan ook een chalet waar veel aandacht aan is besteed en dat er zeer verzorgd uit ziet. Het chalet beschikt onder andere over een nette keuken met koelkast (met vriesvak), een gaskookplaat en een afzuigkap. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Als laatste is er in de berging een was/-droogcombinatie aanwezig. Ook is er nog de mogelijkheid om een vaatwasser te installeren, door de dubbele waterkraan/afvoer en de aparte groepenkast.

Enkele belangrijke kenmerken:
– Dit chalet beschikt over 224 m² eigen grond middels een appartementsrecht;
– De huidige eigenaren betalen € 500,- per jaar voor de Vereniging van Eigenaren;
– De (gas)geiser zorgt voor warm water en gas wordt verkregen middels gasflessen;
– Het chalet wordt aangeboden inclusief inventaris en stoffering. (enkele persoonlijke spullen uitgezonderd)

Voor informatie over waterpark Yn ‘e Lijte, verwijzen wij u graag door naar het park zelf.

Indeling
Entree, open keuken, badkamer, twee slaapkamers, woonkamer met schuifpui.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top