skip to Main Content

Yn ‘e Lijte chalet 92, 9001 ZR Grou € 67.500,-

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Chalet
Bouwjaar
2005
Woonruimte
43 m2
Perceel
234 m2
Energielabel

Op recreatiepark Yn ‘e Lijte in Grou hebben we dit gemoderniseerde, in 2005 gebouwd chalet (nr 92) in de verkoop. Een heerlijk verblijf voor 2 personen, zowel voor eigen gebruik of voor verhuur zeer geschikt.

Dit ruime, brede chalet is netjes onderhouden en beschikt over een keuken die van alle gemakken is voorzien. Een woonkamer met eetkamer, één slaapkamer met een badkamer en een vrijstaande houten berging. De keuken in het chalet is in 2020 vernieuwd en voorzien van koel- en vrieskast, afzuigkap, inductieplaat en een magnetron.

Het chalet staat zeer beschut op een gehuurde kavel van 243 m2. Zowel de wanden, vloer als dakplaten zijn geïsoleerd. De dubbele beglazing zit in kunststof kozijnen en de kiepramen zijn voorzien van horren en ventilatierooster. De tuin ligt op het zuid-westen dus je kunt lekker lang van de zon genieten. Aan de rand van de tuin is een fijne overkapping met een buitenkeuken gebouwd, waar je heerlijk kunt tafelen en van de ondergaande zon kunt genieten.
Parkeren kan naast de kavel op een bijbehorende parkeerplaats.

Dit chalet wordt inclusief inventaris en stoffering aangeboden!
De huur van de kavel voor 2023 van € 3.484,- is betaald. Eventuele koop van de kavel is bespreekbaar met de eigenaar van recreatiepark Yn ‘e Lijte.

Daarnaast is er de mogelijkheid een ligplaats aan de lange steiger te huren, zodat je vanaf dit chalet binnen vijf minuten in je boot kunt stappen en de wateren rondom Grou kunt verkennen. Voor watersportliefhebbers is dit een ideale locatie!

Recreatiepark Yn ‘e Lijte ligt aan de noordelijke kant van watersportdorp Grou. Met de (fiets)pont ben je in 10 minuten in het centrum, waar je een gevarieerd winkelbestand, meerdere grote supermarkten en gezellige horecagelegenheden aantreft. En wil je een dagje de stad in, dan bieden Leeuwarden, Sneek en/of Heerenveen op korte afstand genoeg mogelijkheden.

Indeling:
Entree, woonkamer, apart toilet, open keuken, slaapkamer met aangrenzende badkamer.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top