skip to Main Content

Yn ‘e Lijte, chalet 83, 9001 ZR Grou € 32.000 v.o.n.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Stacaravan
Bouwjaar
2004
Woonruimte
27 m2
Perceel
267 m2
Energielabel

Op zoek naar een net opgeknapt 4-persoons chalet op Yn ‘e Lijte voor eigen gebruik en ook geschikt voor verhuur? Dan is Chalet 83 de moeite waard om te gaan bekijken.

Bij aankomst is er de mogelijkheid om de auto te parkeren op eigen terrein. Wanneer je het chalet betreedt, vind je aan je rechterhand 2 slaapkamers en de badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet. Aan de linkerzijde is de langskeuken geplaats en aan de voorzijde van het chalet is de open living met eethoek. Vanuit de woonkamer kun je zo het overdekte terras opstappen in de ruime tuin aan de zuidelijke kant van het chalet. Hier kun je in de zomer heerlijk genieten van de zon, maar ook onder het zonnedek in de schaduw zitten.
De twee bergingen bieden genoeg opslagruimte voor o.a. fietsen, watersport accessoires etc.
Dit nette chalet is gebouwd in 2004 en recentelijk fris opgeknapt. Het wordt verwarmd middels een gaskachel. Een geiser zorgt voor warm water.

Het chalet ligt op recreatiepark Yn ‘e Lijte, gelegen bij Grou. Dit vakantiepark biedt recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Zo is er een speeltuin en (peuter)zwembad, daarnaast ook een restaurant en veel watersportmogelijkheden.
Ook in het centrum van het dorp Grou zelf valt er voldoende te beleven, van winkels tot gezellige terrassen. Grou wordt omringd door prachtige wandel- en fietsroutes en via de snelweg kunt u snel nabijgelegen plaatsen als Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten bereiken.

Dit chalet wordt aangeboden inclusief stoffering en inventaris, waaronder de tuinmeubelset en terrasoverkapping
Het chalet staat op huurgrond, welke eigendom is van het recreatiepark Yn ‘e Lijte. De (nieuwe) huurprijs is € 3995,- per jaar. Het chalet is geschikt als te verhuren object, dit kan via Yn ‘e Lijte maar mag u ook zelf gaan doen.
Voor meer informatie over verhuur via en over vakantiepark Yn ‘e Lijte verwijzen wij u graag door naar het park zelf.

Indeling:
Entree, 2 slaapkamers, badkamer, open keuken, living.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top