Makelaardij Mid-Fryslân
Makelaardij Mid-Fryslân
skip to Main Content

Yn ‘e Lijte chalet 46, 9001 ZR Grou € 180.000,- k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Chalet
Bouwjaar
2001-2010
Woonruimte
34 m2
Perceel
224 m2
Energielabel

Bent u op zoek naar een fijn chalet op recreatiepark Yn ‘e Lijte? Dit chalet biedt een fijne plek om te genieten van je vrije tijd! Ook is het zeer geschikt om te verhuren.

Op recreatiepark Yn ‘e Lijte vind je dit chalet gelegen op eigen grond, die beschut is gelegen en een privacy volle plek biedt. De tuin is voorzien van een ruime berging met overkapping, waar je beschut zit en waar je de hele dag door schaduw hebt. Geniet je liever van de zon? Naast de overkapping vind je een ruim terras met dichte heg, waar je heerlijk van de warme zonnestralen geniet! Wanneer je het chalet binnen stapt, vind je een lichte woonkamer met open keuken en een schuifpui richting de tuin. De schuifpui en de ramen aan de voorzijde zijn voorzien van screens en door de hor zet je de schuifpui zonder zorgen open! Het chalet beschikt over twee slaapkamers, die ieder ruimte bieden aan twee personen. De badkamer is keurig ingericht en beschikt over een douche, toilet en wastafel. Tevens is het chalet recent voorzien van een CV-ketel met verwarming middels een radiator in de woonkamer en in de badkamer. Daarnaast is er een airco in het chalet geplaatst, die zowel voor verkoeling als ook voor verwarming zorgt.

Het chalet heeft een fijne ligging op het park, vanwaar je al snel het prachtige natuurgebied Alde Feanen al wandelend of fietsend bereikt. Ook is het mogelijk om via het recreatiepark een ligplaats te huren, waardoor je vanaf het chalet snel het water op kunt. Zoek je liever de gezelligheid van het dorp op? Ook dat is mogelijk door onder andere de pont die vanaf het park rechtstreeks naar het centrum vaart!

Het chalet is gelegen op eigen grond.

Indeling
Entree, open keuken, badkamer, twee slaapkamers, woonkamer met schuifpui.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top