skip to Main Content

Yn ‘e Lijte, chalet 42, 9001 ZR Grou € 150.000,- k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Chalet
Bouwjaar
2000
Woonruimte
41 m2
Perceel
203 m2
Energielabel

Op één van de mooiste beschutte plekjes op de camping Yn ‘e Lijte Grou staat chalet 42. Dit 4-persoons chalet staat op 204 m2 eigen (!) grond en is de afgelopen jaren goed onder handen genomen, waardoor je er het gehele jaar fijn in kunt vertoeven. Zo is het chalet aangesloten op een vaste gasaansluiting en zorgt extra isolatie en centrale verwarming voor een prima verblijf in de winter.

Het chalet heeft een living met veel raampartijen en openslaande deuren naar het ruime vlonderterras. De open keuken beschikt over een 4-pits gasstel, ruime koelkast, oven en genoeg kastruimte. In de grootste slaapkamer is naast het tweepersoonsbed ook een inbouwkast geplaatst. De andere slaapkamer heeft een stapelbed. De badkamer is in 2021 compleet vernieuwd, hier vind je het toilet, wastafelmeubel met spiegelkast en de douche.

Het chalet staat schuin op de kavel, hiermee is een een heerlijke beschutte tuin op de zuidelijke zijde gecreëerd. Het vlonderterras is nog eens extra wind luw gemaakt met een glazen windscherm. Een groot zonnescherm zorgt hier voor schaduw, als de zon teveel warmte geeft. De tuin is, door de combinatie van bestrating en borders gevuld met groene struiken bijzonder sfeervol gemaakt. Je eigen kleine groene parkje, en toch niet veel onderhoud.

Dit is allemaal onder handen genomen:
– dak vernieuwd (2014)
– voorzien van centrale verwarming (2015)
– groot elektrisch bedienbaar zonnescherm
– wasmachine-aansluiting in de vrijstaande houten berging
– vaste gasaansluiting, uniek op de camping van Yn ‘e Lijte!
– nieuwe laminaatvloer (2021)
– bedden vernieuwd (2021)
– slaapkamers voorzien van horren
– onderkant geïsoleerd met sandwichpanelen
– leidingen onderzijde geïsoleerd

Indeling:
Entree, open keuken, woonkamer, badkamer, 2 slaapkamers.

Dit chalet wordt aangeboden inclusief stoffering en een groot deel van de inventaris. Het chalet is naast een fijn vakantieverblijf voor jezelf ook zeer geschikt om te verhuren. Dit kan via Yn ‘e Lijte maar je mag het chalet ook zelf verhuren. Voor meer info over verhuur via het vakantiepark Yn ‘e Lijte verwijzen we je graag door naar het park zelf.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top