skip to Main Content

Yn ‘e Lijte, chalet 31, 9001 ZR Grou € 75.000 v.o.n.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Chalet
Bouwjaar
2001-2010
Woonruimte
38 m2
Perceel
244 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Op zoek naar een fijne recreatieplek voor eigen gebruik of een te verhuren chalet op recreatiepark Yn ‘e Lijte?
Chalet 31 is hier super geschikt voor. Het is vorig jaar opgeknapt en voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe stoffering en meubilair.

Vanuit de living stap je via de schuifpui het omheinde vlonderterras op. Dit is aan de zuidzijde aangebouwd, hier kun je heerlijk in de zon zitten of een schaduwrijke plek maken.
Het chalet is geschikt voor 5 personen, heeft 3 slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. De airconditioning zorgt in de zomer voor verkoeling en kan bij lagere temperaturen ook het chalet verwarmen. Tevens is er een nieuwe gaskachel in de living, welke ook de slaapkamers kan verwarmen. Het chalet kan het gehele jaar gebruikt worden, een warmtelint aan de onderzijde van het chalet zorgt ervoor dat de leidingen niet bevriezen. Gas wordt via gasflessen geregeld en het chalet is aangesloten op riolering, waterleiding en elektriciteitsnet. Op het perceel van 244 m2 staat een vrijstaande houten berging voor de tuinspullen en fietsen. Tevens is er ruimte op het perceel voor uw eigen auto.

Het chalet is gelegen op recreatiepark Yn ‘e Lijte in Grou. Het park biedt voor iedere recreant een fijn verblijf met vele recreatiemogelijkheden. De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de speeltuin en het zwembad op het park. Watersport is in Grou volop aanwezig en er zijn prachtige wandel- en fiets routes in de nabije omgeving. Het centrum van Grou biedt gezellige terrasjes en een gevarieerd winkelbestand. Daarnaast ben je ook snel in grotere plaatsen als Leeuwarden, Heerenveen, Sneek of Drachten.

Dit chalet wordt aangeboden inclusief stoffering en inventaris, inclusief tuinset, parasol en 2 Dahon vouwfietsen.
Het chalet is gelegen op grond van Yn ‘e Lijte, de huur voor 2022 bedraagt € 3.675,-.
Voor informatie over verhuur via recreatiepark Yn ‘e Lijte, verwijzen wij u graag door naar het park zelf.

Het chalet beschikt eveneens over een eigen (over te nemen) website waar het chalet kan worden gehuurd! Deze website is chalethurengrou.nl

Indeling:
Entree, toilet, open keuken, woonkamer, badkamer, 3 slaapkamers.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top