skip to Main Content

Yn ‘e Lijte, chalet 106 te Grou € 32.000 v.o.n.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Chalet
Bouwjaar
2000
Woonruimte
34 m2
Perceel
178 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Er lekker even uit, genieten van je vrije tijd. Dat kan in chalet nr 106 op Yn ‘e Lijte prima. De beschutte tuin maakt dat je snel ook buiten kunt leven.

Dit chalet vind je op een huurkavel van waterpark Yn ‘e Lijte, op korte afstand van de wateren rondom Grou. Het chalet heeft een knusse woonkamer met veel lichtinval, een simpele keuken en twee slaapkamers. De royale tuin naast het chalet heeft gedurende de hele dag een zonnig of juist schaduwrijk plekje te bieden. Op de eigen parkeerplaats kun je de auto naast de deur kwijt.
Ook je sloep of (zeil)boot kun je dicht bij het chalet kwijt. Binnendoor ben je namelijk zo bij de aanlegsteigers, waar je via
Yn ‘e Lijte een ligplaats kunt huren.

Waterpark Yn ‘e Lijte is het gehele jaar open. Het chalet kan ook worden verhuurd, via het park of doet u het liever zelf?
De huur- en parkkosten voor dit chalet bedragen € 3.500,-. De kavel kan in overleg met Yn ‘e Lijte ook worden gekocht.
Elektriciteit en water wordt via het park verkregen en gas gaat via eigen gasflessen.

Indeling:
entree, open keuken, woonkamer met toegang tot de tuin, twee slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top