skip to Main Content

Yn ‘e Lijte chalet 105, 9001 ZR Grou € 27.500 v.o.n.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Chalet
Bouwjaar
2000
Woonruimte
33 m2
Perceel
210 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Ben jij op zoek naar een plek waar je er lekker even uit bent en kunt genieten van jouw vrije tijd? Dit chalet biedt hiervoor een prima mogelijkheid!

Dit chalet op recreatiepark Yn ‘e Lijte biedt je een beschutte plek op het vlonderterras. Zoek je liever de schaduw op? Dit kan aan de achterzijde van het chalet of in de schaduw van de struiken en bomen rondom het perceel! Door de stand van het chalet, beschik je over een fijn af te schermen tuin. Hierdoor zorg je op een eenvoudige manier voor veel privacy. Daarnaast is het mogelijk om aan de achterzijde van het chalet jouw auto te parkeren en daarnaast geven de twee bergingen voldoende ruimte om jouw spullen een plekje te geven. Tevens is er gedacht aan een extra mogelijkheid voor de koelkast en een wasmachine in de berging.

Het chalet beschikt over een keurige woonkamer met eethoek en keuken. De keuken biedt voldoende ruimte en beschikt over een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, oven en een magnetron. Daarnaast zijn er twee slaapkamers in het chalet aanwezig. Eén slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en een ruime kast. De andere slaapkamer heeft twee losse bedden en ook hier is een kast aanwezig. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douchecabine.

Het chalet beschikt over gaskachels en de elektrische boiler zorgt voor warm water.

Het chalet ligt op recreatiepark Yn ‘e Lijte in Grou. Vanaf dit park bereik je al snel het prachtige natuurgebied De Oude Venen. Daarnaast is ook de gezelligheid van het watersport dorp Grou snel bereikbaar! Via de pond bij het recreatiepark bereik je snel het centrum van Grou, waar je leuke terrasjes en restaurants vindt, waar voldoende winkelgelegenheid is en waar je meerdere supermarkten vindt. Op het recreatiepark is het mogelijk om een ligplaats te huren voor jouw boot, zodat je ook het waterrijke gebied rondom Grou snel kunt bereiken.

Dit chalet wordt aangeboden inclusief stoffering en inventaris, uitgezonderd enkele persoonlijke spullen. Het chalet staat op huurgrond, welke eigendom is van het recreatiepark Yn ‘e Lijte. Het chalet is geschikt als te verhuren object, dit kan via Yn ‘e Lijte maar mag u ook zelf gaan doen. Voor meer informatie over verhuur via en over vakantiepark Yn ‘e Lijte verwijzen wij u graag door naar het park zelf.

Indeling
Entree, open keuken, woonkamer met toegang tot het vlonderterras, twee slaapkamers, badkamer.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top