skip to Main Content

Yn ‘e Lijte 82, 9001 ZR Grou € 167.500 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1996
Woonruimte
77 m2
Perceel
299 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Zoek je een fijne uitvalsbasis vanwaar je van de prachtige Friese natuur kunt genieten? Of een beleggingsobject voor de recreatieve verhuur? Deze recreatiewoning in Grou is daarvoor een hele fijne locatie.

Deze recreatiewoning vind je op het recreatiepark Yn ‘e Lijte en biedt een mooie locatie waar vandaan je zowel de rust van de natuur om de hoek kunt vinden, maar waar je ook eenvoudig de gezelligheid van het dorp op kunt zoeken.

De woning is door de eigenaren recent gedeeltelijk gemoderniseerd: er is een nieuwe keuken geplaatst en de volledige woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Daarnaast is de bestrating vernieuwd, waardoor je hier de komende jaren geen omkijken naar hebt!

De woonkamer biedt middels openslaande deuren toegang tot de tuin, waardoor je binnen en buiten gemakkelijk met elkaar verbindt. De tuin is op het westen gelegen en biedt hierdoor gedurende een groot gedeelte van de dag voldoende zon. Op het (opnieuw bestrate) terras kun je dan ook al snel beschut buiten zitten. Aan de voorzijde van de woning is een dubbele parkeerplaats gemaakt, waardoor je voldoende ruimte hebt om op eigen terrein 2 auto’s kwijt te kunnen.

Het recreatiepark Yn’e Lijte is gelegen aan de rand van watersport dorp Grou. Het park biedt verschillende voorzieningen en tevens is er rondom het park van alles te beleven. Zowel de fietsers en wandelaars als ook de watersporters kunnen in deze omgeving hun hart ophalen. Daarnaast biedt Grou een gezellig dorpscentrum met een gevarieerd winkelbestand, gezellige restaurants en terrasjes en meerdere supermarkten.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer, open keuken, trapopgang, berging (buitenom bereikbaar).
Verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer, bergkast.

De vraagprijs is incl. stoffering en inventaris. Er zijn verhuurmogelijkheden via Yn ‘e Lijte aanwezig.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top