skip to Main Content

Yn ‘e Lijte 56, 9001 ZR Grou € 150.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning Bungalow
Bouwjaar
1982
Woonruimte
66 m2
Perceel
336 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Deze sfeervolle en ruime recreatiewoning op recreatiepark Yn ‘e Lijte biedt jou een fijne uitvalsbasis! Of je nu graag ieder weekend langskomt of gedurende vakanties, maar ook wanneer je op zoek bent naar een beleggingsobject, dan ben je hier op het juiste adres!

Yn ‘e Lijte 56 is in opdracht van de eigenaar in 2010 door Dijkstra Bouw uitgebouwd en beschikt daardoor over een ruime living met open keuken. Door de openslaande hardhouten deuren aan de voorzijde, een kunststof schuifpui aan de achterzijde en de raampartijen in de uitbouw is er veel lichtinval en een fijn zicht op de tuin. De woning is voorzien van dubbelglas en beschikt over een cv-installatie uit 2010 zodat de woning het gehel jaar kan worden gebruikt. De woning is sfeervol ingericht; deze inrichting is voor overname beschikbaar.

De tuin aan de voorzijde is op het noorden gelegen en de tuin aan de achterzijde ligt richting het zuiden, waardoor je op ieder moment van de dag een fijn plekje in de zon, maar ook de schaduw vindt! In de tuin staat een houten berging.

De eigenaren huren momenteel een ligplaats aan de op loopafstand gelegen T-steiger. Hier ligt hun stalen Blom Vlet (sloep) van 6,25 meter met een 27 PK Solé inbouwdieselmotor. Met deze robuuste sloep vaar je zo naar een terrasje in Grou of maak je een heerlijk tochtje door de Alde Feanen. Ook de ligplaats en deze Blom Vlet Met stallingstrailer zijn voor overname beschikbaar.

Het recreatiepark Yn’e Lijte is gelegen aan de rand van watersportdorp Grou. Het park biedt verschillende voorzieningen en tevens is er rondom het park van alles te beleven. Zowel de fietsers en wandelaars als ook de watersporters kunnen in deze omgeving hun hart ophalen. Het dorp Grou biedt een gezellig dorpscentrum met een gevarieerd winkelbestand, gezellige restaurants en terrasjes en meerdere supermarkten.

Indeling:
Entree, hal, woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, badkamer met separaat toilet.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top