skip to Main Content

Yn ‘e Lijte 148, 9001 ZR Grou € 465.000,- k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1999
Woonruimte
94 m2
Perceel
1.020 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Één van de mooiste pareltjes op recreatiepark Yn ‘e Lijte zoekt nieuwe eigenaren, welke er net als de huidige weer een heerlijke tijd kunnen gaan beleven. Deze recreatiewoning staat op de hoek van het parkgedeelte, ligt aan het open vaarwater ‘De Meer’ en er hoort tevens 433 m2 eigen water aangrenzend aan de voortuin bij.

Het betreft Yn ‘e Lijte 148, een 6-persoons woning met 3 slaapkamers, twee badkamers en een tweede apart toilet op de begane grond. Op de bovenverdieping vind je de open keuken, de living en.. een heerlijk groot balkon op het zuidwesten. Vanuit zowel de living als het balkon kijk je uit over het water en de landerijen richting Leeuwarden en de Alde Feanen. Kijk je naar links, dan zie je de recreatievaart die de Staandemastroute van Grou naar Leeuwarden bevaart. Kijk je naar rechts, dan zie je de vrachtschepen door het Prinses Margrietkanaal gaan.

Het ruime balkon biedt genoeg plek voor een loungehoek en een grote eettafel, om met gezin of vrienden heerlijk te eten of te borrelen. Is de zon te warm, dan bieden de 2 elektrisch bedienbare zonneschermen een fijne schaduwrijke plek. Ook kun je vanaf dit balkon met een buitentrap naar beneden, je stapt dan in de beschutte zijtuin. Hier vind je ook meer dan genoeg ruimte om te zitten of maak je er misschien een fijne speelplek voor de kinderen van?

Aan de zijkant van de woning zit een ingebouwde berging met naast klus- en bergruimte ook een wasmachine en een droger.
Een boiler zorgt voor warm water, de woning wordt verwarmd middels elektrische wandkachels én een sfeervolle houtkachel in de living. De keuken beschikt over een elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser en magnetron-oven.

Aan de noordzijde van de woning is recent nog grond en water aangekocht, samen met 1 eigen ligplaats. Dus je eigen boot of sloep kan voor de deur liggen, je vaart zo de wateren rondom Grou op of door de Alde Feanen.
De woning ligt op een perceel van in totaal 587 m2 grond en 433 m2 waterkavel en biedt aan de straatkant genoeg eigen parkeergelegenheid voor minimaal 3 auto’s.

Deze instapklare recreatiewoning wordt inclusief inventaris, meubilair en stoffering aangeboden. Wil je meer weten over de verhuurmogelijkheden? Recreatiepark Yn ‘e Lijte biedt verhuurdiensten aan, maar dit mag je ook zelf doen of laten doen door een verhuurbemiddelaar.

Indeling
Begane grond: entree, trapopgang, hal, 1e slaapkamer met kastenwand (incl. meterkast en boiler), badkamer met douche en wastafel, 2e slaapkamer, toilet, 3e slaapkamer met kastenwand en doorgang naar badkamer met bad/douche, bidet, toilet en wastafel. Berging buitenom bereikbaar.
Bovenverdieping: open keuken, living, balkon
Extra: water en eigen aanlegplaats in eigendom

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top