skip to Main Content

Yn ‘e Lijte 121, 9001 ZR Grou € 259.000 k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1998
Woonruimte
76 m2
Perceel
284 m2
Energielabel
E

Heerlijk recreëren in een compleet gemoderniseerde recreatiewoning, dichtbij de gezelligheid en prachtige omgeving die watersportdorp Grou je te bieden heeft. Dat kan gelijk in Yn ‘e Lijte 121!

Op recreatiepark Yn ‘e Lijte staat deze parkwoning op een eigen perceel met zowel een fijne tuin aan de voorkant, als een beschutte tuin aan de achterzijde. Zo vind je op elke moment van de dag wel een fijne plek om in de zon of schaduw te vertoeven!

De woning is recentelijk geheel gerenoveerd en voorzien van een palletkachel en een airco, die zowel koelt als verwarmt. Zo is het gedurende het gehele jaar een zeer comfortabele verblijf. De woning heeft op de begane grond een lichte living met openslaande deuren naar de achtertuin én een open keuken die voorzien is van allerlei inbouwapparatuur. De vernieuwde, moderne inrichting zorgt voor een fijne sfeer waar je snel tot rust kunt komen.
De trap brengt je naar de verdieping, die momenteel een slaapplek biedt aan 5 personen, verdeeld over drie slaapkamers. Alle drie de slaapkamers beschikken over een sfeervolle inrichting met voldoende kastruimte. Ook de badkamer is gemoderniseerd en beschikt over een douche, een toilet en een wastafelmeubel. Vanaf de overloop is het balkon bereikbaar, waar je ’s avonds ook nog heerlijk van de ondergaande zon kunt genieten.

De inpandige berging biedt genoeg ruimte voor fietsen en tuinspullen. Op eigen terrein kunnen 2 auto’s geparkeerd worden en voor gasten is op korte afstand extra parkeergelegenheid beschikbaar.

Grou is een echt watersportdorp, met tevens een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod. Je kunt een zeilboot of sloep huren bij één van de watersportbedrijven. Het park biedt ook de mogelijkheid je eigen boot in een ligplaats aan de rand van het park neer te leggen, dan kun je wanneer je maar wilt het water op. Op korte afstand varen ligt het natuurpark de Alde Feanen, een prachtig vaargebied met kleine slootjes en meertjes.
Deze recreatiewoning is zowel voor eigen gebruik als voor verhuur zeer geschikt.

Deze recreatiewoning wordt exclusief inventaris en stoffering aangeboden. Deze is wel ter overname beschikbaar.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer en open keuken, inpandige berging
Verdieping: hal, balkon, overloop, drie slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top