skip to Main Content

Yn ‘e Lijte 110, 9001 ZR te Grou € Prijs op aanvraag

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1996
Woonruimte
77 m2
Perceel
274 m2
Energielabel
D

Deze woning op recreatiepark Yn’e Lijte biedt een fijn recreatieplek voor eigen gebruik of voor de verhuur!

Parkeer de auto op eigen terrein of zet de fiets in de berging en stap binnen in de hal van jouw recreatiewoning. Vanuit de hal loop je naar de woonkamer met open keuken. Door de grote raampartijen aan de achterzijde van de woning is er veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een fijne houtkachel die zorgt voor sfeer en warmte. Daarnaast is er voor de zomerdagen én de winterdagen ook een airco aanwezig. De keuken is modern ingericht en van alle gemakken voorzien zo o.a. kookplaat, grote koelkast en vaatwasser.

Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een nette badkamer. De grote slaapkamer is voorzien van airco installatie.

De beschutte tuin is bereikbaar middels openslaande deuren vanuit de woonkamer of achterom. De tuin is afgelopen jaar aangepakt en vernieuwd tot een onderhoudsvriendelijke tuin met een fijne overkapping waar je kan genieten van de lange zomeravonden.

De woning wordt verwarmd middels elektrische kachels en de houtkachel. De airco zorgt zowel voor verkoeling als voor verwarming. Om de energiekosten te reduceren zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst. Enkele jaren geleden zijn de tuindeuren vervangen en voorzien van HR++ glas en is de bovendorpel en het lood boven de tuindeuren vernieuwd. Tevens is in 2021 de woning buitenom geschilderd.

De recreatiewoning is gelegen op het rustige vakantiewoningen-gedeelte van recreatiepark Yn ‘e Lijte. Dit park is gelegen aan de rand van watersport dorp Grou. Het park biedt verschillende voorzieningen en tevens is er rondom het park van alles te beleven. Zowel de fietsers en wandelaars als ook de watersporters kunnen in deze omgeving hun hart ophalen. Daarnaast biedt Grou een gezellig dorpscentrum met verschillende winkels, gezellige restaurants en terrasjes en meerdere supermarkten.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar tuin, berging (buitenom bereikbaar)
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer, berging

De vraagprijs is incl. stoffering en inventaris. Er zijn goede verhuurmogelijkheden via een professionele organisatie aanwezig.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top