skip to Main Content

Yn ‘e Lijte 109, 9001 ZR Grou € 260.000,- k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1996
Woonruimte
78 m2
Perceel
330 m2
Energielabel
D

Ben jij op zoek naar een fijne recreatiewoning op een gemoedelijk park? Yn ‘e Lijte 109 biedt jou een goede mogelijkheid!

Deze recreatiewoning op recreatiepark Yn ‘e Lijte heeft een mooie en beschutte ligging. Doordat de tuin van de woning op het westen is gelegen, heb je vanaf de middag tot in de avond volop zon in je tuin! Wordt het toch iets te warm en zoek je graag de schaduw op? Het elektrische zonnescherm zorgt ervoor dat je op het terras direct naast de woning beschut kunt zitten. Het scherm schuift zich uit over het hele terras en daarnaast bevindt zich aan de zijkant eveneens een scherm, wat zorgt voor een beschutte plek met privacy. Wordt het ’s avonds frisser, maar blijf je toch graag nog even buiten zitten? De heater zorgt dan voor een aangename verwarming. Daarnaast bevindt zich nog een terras in de hoek van de tuin, waar je al vanaf vroeg in de ochtend zon hebt en waar je ’s ochtends dan ook heerlijk geniet van een vers gezet bakje koffie en een krantje. Ons klinkt dat in ieder geval erg goed in de oren!

Deze woning is keurig onderhouden en beschikt over een fijne woonkamer met openslaande deuren richting het terras met het zonnescherm. Het zonnescherm zorgt hierdoor niet alleen voor schaduw op het terras, maar ook in de woonkamer! In de woonkamer vindt je tevens de open keuken met een eethoek. Via de keuken loop je zo via de trap richting de eerste verdieping, waar je drie slaapkamers en de badkamer vindt. Ook is hier een bergruimte met plaats voor de elektrische boiler.

Deze woning wordt inclusief inventaris en stoffering verkocht. Daarnaast is het mogelijk om een boot van de eigenaren over te nemen. Het gaat om een Polyester SAGA 20 met een lengte van 6,10 meter en een breedte van 2,20 meter. De diepgang is 0,70 meter.

De recreatiewoning is gelegen op het rustige vakantiewoningen-gedeelte van recreatiepark Yn ‘e Lijte. Dit park is gelegen aan de rand van watersport dorp Grou. Het park biedt verschillende voorzieningen en tevens is er rondom het park van alles te beleven. Zowel de fietsers en wandelaars als ook de watersporters kunnen in deze omgeving hun hart ophalen. Daarnaast biedt Grou een gezellig dorpscentrum met verschillende winkels, gezellige restaurants en terrasjes en meerdere supermarkten.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin, berging. (buitenom bereikbaar)
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer, berging.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top