skip to Main Content

Yn ‘e Lijte, chalet 77, 9001 ZR Grou € 18.500 v.o.n.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Stacaravan
Bouwjaar
2002
Woonruimte
34 m2
Perceel
226 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Ben je op zoek naar een fijn chalet waar je de zomermaanden kunt doorbrengen? Of ben je op zoek naar een object die je kunt verhuren? Dan is dit chalet zeer geschikt!

Op recreatiepark Yn ‘e Lijte vind je dit chalet in één van de rustige straatjes op het park. Het chalet beschikt over een beschutte tuin en je vindt er een houten berging, evenals een overkapping. De tuin biedt daarnaast een fijne plek waar je zowel in de zon als in de schaduw kunt genieten van de zomermaanden. Vanaf dit chalet ben je daarnaast binnen de kortste keren bij de steigers van het recreatiepark, waar u de mogelijkheid heeft om een ligplaats voor uw boot te huren. Vanaf deze fijne locatie is het waterrijke gebied rondom Grou dan ook in een mum van tijd bereikbaar!

Het chalet is netjes ingericht en beschikt over een keuken die van alle gemakken is voorzien. De woonruimte met openslaande deuren is tuingericht, wat zorgt voor een fijne leefruimte. Het chalet beschikt daarnaast over ruimte voor vier vakantiegangers en tevens is er een badkamer met douche, toilet en wastafel aanwezig.

Recreatiepark Yn ‘e Lijte is het gehele jaar open. Het chalet kan ook worden verhuurd, dus interessant als belegging!
De huur- en parkkosten voor dit chalet bedragen voor 2020: € 2.921,50.
De grond rondom het chalet kan eventueel via het park worden aangekocht voor circa € 41.000,-.
Elektriciteit en water wordt via het park verkregen.
Daarnaast wordt gas verkregen via gasflessen.

Indeling
Entree, open keuken, woonkamer met openslaande deuren naar de ruime tuin, twee slaapkamers, badkamer met douche en toilet.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top