skip to Main Content

Wijde Steeg 27, 9001 AJ Grou € 175.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1900
Woonruimte
80 m2
Perceel
63 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Zoek je een instapklaar karakteristieke woonplek in het centrum van Grou, dan kan dit wel eens jouw ‘(t)hús yn Grou’ worden: Wijde Steeg 27!

Deze woning is ‘Onder Bod’, waardoor bezichtigingen niet mogelijk zijn!

De woning is compleet gerenoveerd en goed onderhouden. Vele originele en karakteristieke details, zoals de balkenplafonds en bedstede deuren met sierlijsten zijn behouden gebleven bij de renovatie.
Op de begane grond kom je vanuit de hal in de woonkeuken. Deze gezellige ruimte heeft veel lichtinval door drie hoge ramen en openslaande deuren naar de patio-tuin. De hal geeft tevens toegang tot de bijkeuken en badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.
Op de eerste verdieping vind je de woonkamer. Het hoge balkenplafond en de schouw met gaskachel geeft echt karakter aan deze kamer. Achter de bedstede deuren vind je een fijne relaxplek, speelruimte of logeerruimte. Als je in de brede vensterbanken zit, kijk je uit naar één van de havens van Grou en het Pikmeer daarachter!
Aan de westelijke kant van de woning is een berging. Deze is vanuit de steeg en de bijkeuken bereikbaar. Aan de andere zijde van de woning bevindt zich een terras, wat samen met twee andere woningen open wordt gehouden. Deze patio wordt ook gezamenlijk onderhouden. Dit gaat in goed overleg. De tuin is toegankelijk via de openslaande deuren in de eetkamer.
Je woont hier echt in het oude centrum van Grou. Om de hoek vind je de winkelstraat van Grou, het gevarieerde horeca-aanbod en het Pikmeer.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, eetkamer met half open keuken, bijkeuken, badkamer (2013) met inloopdouche, toilet, wastafel en vaste kast.
1e Verdieping: woonkamer met schouw, werkkamer, slaapkamer, slaapkamer met wastafel.
2e Verdieping: boven de gehele woonkamer loopt een ruime bergzolder. Deze is met een losse trap bereikbaar vanuit de werkplek

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top