skip to Main Content

Utbuorren 45, 8493 MA Terherne € 375.000,- k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1964
Woonruimte
48 m2
Perceel
410 m2
Energielabel

Idyllisch gelegen aan de Terhernster Poelen vindt u deze knusse recreatiewoning met eigen aanlegsteiger!

Wanneer u door het weiland bij de woning aangekomen bent, ervaart u direct de rust en privacy die deze prachtige plek te bieden heeft. De tuin biedt voldoende gelegenheid om te genieten van de landelijke omgeving en vanaf het terras heeft u een weids uitzicht over het vaarwater. Daarnaast stapt u vanaf de eigen aanlegsteiger zo op uw boot om de Friese wateren rondom Terherne te ontdekken!

De woning, gebouwd in 1963, heeft een lichte woonkamer met grote raampartijen en een houtkachel. Door de grote ramen en de toegang tot het terras wordt het prachtige uitzicht op het water de woning binnen gezogen! De keuken is voorzien van een keukenblok en eethoek. Daarnaast zijn er twee slaapkamers en tevens is er een toilet en provisieruimte. De berging heeft twee openslaande deuren naar het water en biedt voldoende ruimte om tuin- en watersportspullen op te bergen. Tevens vindt u daar de douche.

Belangrijke kenmerken:
– Verwarming vindt plaats middels een houtkachel en elektrische kachels, warm water is aanwezig middels een boiler
– Er is water en elektra in de woning aanwezig.
– De woning loost via een septic tank op het open water
– De houten woning met grotendeels dubbele beglazing is op een betonnen fundering gebouwd
– Utbuorren 45 is bereikbaar via het terrein van Utbuorren 43 en het daarachter gelegen grasland, huidige eigenaren hebben een parkeervergoeding voor hun auto’s met de eigenaar van Utbuorren 43 afgesproken.
– De woning wordt inclusief inventaris aangeboden, met daarbij ook een (motor)bootje en twee kano’s.

Indeling:
Entree, open keuken, woonkamer, twee slaapkamers, toilet, provisieruimte
Berging (buitenom bereikbaar), voorzien van douche.

Terherne is een gezellig watersportdorpje met rond de 800 inwoners. Er is een gevarieerd horeca-aanbod te vinden en veel watersportplezier. Vanuit Terherne zijn vele fietsroutes op te starten naar omliggende plaatsen als Joure, Sneek en Akkrum. Het Kameleon-eiland is een alom bekende toeristische attractie van Terherne.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top