skip to Main Content

Ulekrite, 9264 te Earnewâld € 425.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot
Bouwjaar
1997
Woonruimte
52 m2
Perceel
730 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Midden in de prachtige Âlde Feanen bij Earnewâld vind je deze heerlijke plek aan de Ulekrite! Deze woonark biedt een fijne uitvalsbasis, vanwaar je geniet van de rust en ruimte, het watersportleven en het natuurgebied.

Vanuit Earnewâld bereik je deze woonark binnen vijf minuten met een overzetschouw, waarna je deze aanlegt bij de woonark. De woonark heeft een mooie ligging en wordt omgeven door het open vaarwater en het prachtige natuurgebied. De ark beschikt over een ruime tuin met eigen aanlegsteiger, waar voldoende ruimte is om jouw sloep of (zeil)boot aan te meren. De woonark heeft daarnaast een overdekt terras en tevens is er op het vaste land een vlonder gerealiseerd, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de Ulekrite.

De woonark is goed onderhouden en beschikt over een lichte woonkamer met open keuken en een houtkachel. De woonkamer biedt toegang naar de vlonder via de schuifpui en daarnaast bereik je hier ook het overdekte terras. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, die beide ruimte bieden aan twee personen. In de woonark is daarnaast een badkamer met een toilet, douche en wastafel aanwezig. Tevens is er in de schuur eveneens een douche aanwezig, die beschikt over warm water middels een geiser. De woonark is zeer beschut gelegen, waardoor je relatief weinig last hebt van de deining van het water.

Belangrijke kenmerken
– Woonark gebouwd door Spruyt
– Voorzien van een opbouw van Redwood, boeidelen van trespa en met kunststof kozijnen
– Stroom, water en pompriool aanwezig
– Verwarming middels houtkachel en losse straalkachel
– Open keuken met boiler voor warm water
– Overzetschouw met ligplaats bij Wester in Earnewâld
– Eigen steiger met aanlegplaats

Indeling
Entree, hal, meterkast, woonkamer, open keuken, terras, twee slaapkamers, badkamer.
Houten berging met doucheruimte en berging, buitenom bereikbaar.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top