skip to Main Content

Ulekrite, 9264 Grou, Earnewâld € 200.000 k.k.

Verkocht onder voorbehoud
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot
Bouwjaar
1952
Woonruimte
42 m2
Perceel
1243 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Stel je eens voor: een eigen woonark midden in een beschermd natuurgebied. Met een weids uitzicht, water omzoomd door rietkragen en een uitgestrekt grasland. Ondiepe watertjes vol waterlelies omlijst met het voortdurende concert van massa’s vogels. Aan de horizon het mooie schouwspel van Friese wolken. Deze droom is werkelijkheid in de Âlde Feanen, het prachtige natuurgebied in het midden van Friesland.

In dit gevarieerde natuurgebied vind je deze fijne woonark. De woonark beschikt over ruim 1200 m² eigen grond én water. Hierdoor is er ruimte voor meerdere fijne terrassen, evenals een eigen insteekhaven, botenhelling en een grote houten schuur. Op deze locatie is het dan ook ultiem genieten van de rust en ruimte die de Âlde Feanen biedt. De woonark ligt dichtbij Earnewâld, binnen 5 minuten varen ben je op deze werkelijk únieke locatie.

Enkele belangrijke kenmerken van de woonark zijn:
– De woonark is alleen per boot bereikbaar
– Bij de woonark is een overzet bootje aanwezig
– De woonark beschikt over een elektriciteits- en wateraansluiting
– Gas wordt geleverd middels gasflessen
– Verwarming middels een houtkachel
– Er is een persriool bij de woonark aanwezig
– Er is een botenhelling aanwezig

Indeling
Hal, woonkamer, keuken, badkamer met douche en toilet en 2 slaapkamers

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top