skip to Main Content

Tjallinga 21, 9001 LA Grou € 459.000 k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1980
Woonruimte
136 m2
Perceel
613 m2
Energielabel
C

Ben je op zoek naar een ruime vrijstaande gezinswoning met 4, mogelijk 5 slaapkamers? En zit je ook graag buiten lekker beschut in je eigen groene oase? Tjallinga 21 is dan zeker de moeite van het bezichtigen waard!

Aan de rand van Grou staat op de Tjallinga 21 deze vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 613 m² met geen bebouwing aan de overkant van de straat. Scholen en sportvoorzieningen liggen vlakbij en tevens zijn de supermarkten, het treinstation en de uitvalswegen van Grou snel bereikbaar.

Wanneer je de woonkamer van Tjallinga 21 binnen loopt, zie je direct dat de woning erg licht is door de grote raampartijen aan alle zijdes. Aan de voorzijde van de woning vind je een knusse living en aan de achterzijde is de woonkeuken met schuifpui richting de tuin. Hierdoor verbind je de tuin direct met de woning en stappen de kinderen zo de tuin in en de trampoline op!

Op de eerste verdieping vind je rondom de trap 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en toilet. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar, waar je nog eens twee kamers met daartussen de overloop vindt. Momenteel worden deze kamers als bergruimte gebruikt, maar het is hier zeker mogelijk om één of twee extra slaap- of werkkamers te realiseren!

Aan de achterzijde van de woning zijn een bijkeuken en diepe garage aangebouwd. Deze zijn vanuit de keuken en ook vanaf een achterom van buitenaf toegankelijk. De diepe, op het oosten gelegen tuin ligt erg beschut door de hoge groene struiken rondom. Kies je eigen plek in de zon of schaduw en laat de kinderen er heerlijk spelen, daar is (meer dan) genoeg ruimte voor!

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet, woonkamer, open keuken, bijkeuken, garage.
Verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer.
Zolder: bereikbaar via vaste trap, overloop, twee (slaap)kamers.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top