skip to Main Content

Terhernsterdyk 8010, 8493 LP Terherne € 187.500 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot
Bouwjaar
2005
Woonruimte
39 m2
Perceel
225 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Recreatie-ark in eigen water en aan eigen grond, met het terras aan open vaarwater én ligplek voor minimaal 2 boten bij de ark. Dat is in een notendop de omschrijving van deze ark aan de Zandsloot bij Terherne.

De ark ligt beschut achter een oeverwal, waar je heerlijk kunt spelen en relaxen. De boten varen ondertussen vlak voor je langs op weg naar Akkrum of het Sneekermeer. Ook naast de ark is nog een ruim terras, waar je lekker uit de wind kunt zitten of een schaduwrijke plek van kunt maken. De houten berging is handig voor de tuinspullen, fietsen en wat klein gereedschap.
In de opvaart, aan de achterzijde van de ark is een aanlegsteiger, waar aan beide zijdes een sloep of (zeil)boot kan liggen. Je vaart ’s avonds zo nog even naar de Poellen om een rondje te zeilen of ergens een hengel uit te gooien.

Deze praktisch ingedeelde ark is in 2005 geheel opnieuw opgebouwd, dus goed geïsoleerd, met dubbele beglazing en hardhouten kozijnen. De huidige eigenaren hebben de ark zeer goed onderhouden. De ark is ingericht met slaapplek voor 4 personen, met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met stapelbed. De betonnen bak is op 3 plekken toegankelijk, hier is nog veel bergruimte te vinden. Warm water gaat via een geiser en het gas komt uit gasflessen. De ark is op het riool aangesloten.

Indeling:
entree, hal met schuifdeurkasten, woonkamer, open keuken met barretje, badkamer met toilet, wastafel en douche, slaapkamer met dubbel bed en schuifdeurkast, slaapkamer met stapelbed en vaste legkast.

Terherne is een gezellig watersportdorpje met rond de 800 inwoners. Er is een gevarieerd horeca-aanbod te vinden en veel watersportplezier. Vanuit Terherne zijn vele fietsroutes op te starten naar omliggende plaatsen als Joure, Sneek en Akkrum. Het Kameleon-eiland is een alom bekende toeristische attractie van Terherne.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top