skip to Main Content

Súdfinne 44, 9001 LS Grou € 205.000 k.k.

Verkocht onder voorbehoud
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1974
Woonruimte
128 m2
Perceel
235 m2
Energielabel
D (voorlopig)

Twee-onder-één kapwoning met vrijstaande stenen garage in gezellige buurt van Grou: de Súdfinne 44 is een woning met hoge dakgoten op een perceel van 256 m2.

Bij de bouw in 1974 is aan de woning gelijk een onderheide bijkeuken gebouwd, wat een ruime keuken en was- en bergruimte oplevert. De diepe woonkamer is voor en achter voorzien van grote ramen, deze zorgen voor veel licht. Daarnaast is er een grote, separate keuken die ook veel mogelijkheden biedt tot een fijne (open) keuken. In de woonkamer en op de eerste verdieping zijn kunststof kozijnen geplaatst, waardoor er minder onderhoud aan de kozijnen is.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel te vinden. Via een vaste trap is de hoge zolderverdieping bereikbaar. Naast een ruime overloop met hobby- en bergruimte is hier een vierde grote slaapkamer, met tevens veel bergruimte.
De vrijstaande stenen garage ligt achter op de kavel, waardoor er een eigen achterom en een lange oprit is. Genoeg ruimte voor 2 auto’s op eigen terrein.

De Súdfinne 44 ligt op (loop) afstand van de scholen en sportvelden. Ook een natuurspeeltuin ligt vlakbij. Het centrum, de havens en de grote supermarkten zijn daarnaast snel bereikbaar met de fiets of auto. En wil je het dorp uit, dan ben je zo op de snelweg of sta je snel op het treinstation richting Heerenveen of Leeuwarden. Kortom, zeer centraal in Friesland.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang, woonkamer, dichte keuken, bijkeuken.
1e Verdieping: overloop, badkamer, drie slaapkamers, trapopgang.
2e Verdieping: overloop, slaapkamer

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top