skip to Main Content

Stationsweg 80, 9001 EJ Grou € 250.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1935
Woonruimte
100 m2
Perceel
560 m2
Energielabel
G (voorlopig)

Aan de invalsweg van Grou staat deze knusse woning uit 1935. De woning is in de loop der jaren door de huidige eigenaar opgeknapt en netjes onderhouden. Zo is er centrale verwarming aanwezig en dubbele beglazing aangebracht.

Via de lange hal stap je links de woonkamer met aan de voor- en achterzijde grote ramen binnen, rechts loop je de keuken in en aan het einde is de bijkeuken. Via de bijkeuken zijn de badkamer met toilet en een wasruimte bereikbaar.
Op de bovenetage zijn 1 grote en 2 kleinere slaapkamers aanwezig. Op de overloop is een kast met een losse trap naar de zolderberging. Vanaf de overloop kun je via een buitendeur op het dak stappen, hier is een groot terras van te maken.

Vrij uniek aan de Stationsweg: deze woning heeft een eigen oprit waar je de auto kunt parkeren en tevens een achterom naar de zeer diepe achtertuin.
Houd je van tuinieren, dan kun je hier je hart ophalen! Aan de achterzijde van de woning vind je een diepe tuin, waar je heerlijk kunt vertoeven in zon of schaduw. Achterin deze tuin staat een houten blokhut, waar je gezellig kunt zitten met vrienden en/of familie.

Indeling:
Begane grond: entree, gang, kelderkast, woonkamer, dichte keuken, bijkeuken, badkamer (met douche, toilet en wastafel) wasruimte, aangebouwde berging, houten berging (buitenom bereikbaar) en houten blokhut
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, kast (met losse trap naar bergzolder), deur naar dakterras
2e Verdieping; te bereiken middels losse trap: zolderberging

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top