Makelaardij Mid-Fryslân
Makelaardij Mid-Fryslân
skip to Main Content

Snoekeblêd 7, 9001 WX GROU € 1.295.000,- k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Villa
Bouwjaar
1996
Woonruimte
121 m2
Perceel
1.724 m2
Energielabel
C

Op de Burd bij Grou vindt u aan het einde van één van de landtongen deze heerlijke recreatie-villa aan open vaarwater… Snoekebled 7 heet u graag welkom. Een riante kavel van ruim 1.700 m2 grond, zowel aan de oost-als zuidzijde grenzend aan het water van het Pikmeer, met eigen insteekhaven en aanlegsteiger. Een unieke locatie op de Burd!

Op deze kavel staat dit fijne verblijf met een brede en tuingerichte living op het zuiden. Vanuit de living is op drie plekken toegang tot de tuin op het zuiden en het grote, deels overkapte terras. Hierdoor is de tuin echt een verlengstuk van de living. Genieten van een vroeg bakje koffie of nog lekker een wijntje ’s avonds.. dit kan hier op vele plekken. U kiest zelf: heerlijk in de zon of lekker beschut onder de overkapping boven het grootste terras.
Genieten gaat u hier zeker doen, want het uitzicht is geen dag gelijk met al het water en de prachtige luchten om u heen. Bent u hier op wat koudere momenten, dan zorgt de open haard voor lekkere warmte en heeft u door de ramen nog steeds een prachtig uitzicht.

Op de begane grond zijn op de koele noordzijde een slaapkamer met aangrenzende badkamer te vinden en vanuit de keuken is een bijkeuken voor witgoed te vinden. Gaat u naar boven, dan vindt u hier 2 slaapkamers (met mogelijkheid voor 3) en een complete badkamer. Met een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Naast de woning staat een ruime garage, ideaal voor het stallen van de rib of sloep. De ruimte tussen de woning en garage is overkapt en nu in gebruik als houtopslag en berging.

Aan de oostelijke kant is een zeer ruime onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd. Veel gras, heerlijk voor de (klein)kinderen om lekker te kunnen spelen. De robotmaaier zorgt ervoor dat dit altijd vers gemaaid is. Aan deze oever is een insteekhaven te vinden, met een drijvend schiphuis voor uw sloep of open zeilboot. Ook een aanlegsteiger ontbreekt niet, genoeg aanlegruimte voor meerdere schepen.

Snoekeblêd 7 is een complete familievilla voor 6-8 personen aan het Pikmeer, op nog geen 10 minuten varen van de havens bij Grou. De pont naar het eiland de Burd vaart het gehele jaar, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Dus is deze woning ook met de auto goed bereikbaar.

De wateren rondom Grou liggen aan uw voeten, het Skûtsjesilen in Grou vaart bijna bij uw oever langs. Daarnaast ligt het gezellige watersportdorp Grou zeer centraal in Friesland, aan de A32 richting Leeuwarden of Heerenveen en ook Sneek ligt op slechts 20 minuten rijden. De trein en bus stoppen in Grou en in het centrum is een gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden.

Bent u op zoek naar privacy, ruimte om u heen, een ligging aan open water en een fantastisch vrij uitzicht? Dan is Snoekeblêd 7 een bezichtiging zeker waard.

Indeling
Begane grond: hal met meterkast en trapopgang, toilet, living met open keuken, slaapkamer met aangrenzende badkamer, bijkeuken, grote garage en tussenliggende berging
1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (eenvoudig 3 van te maken) en badkamer
2e Verdieping: zolderberging te bereiken via een vlizotrap

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top