skip to Main Content

Smidspaed 9, 9264 TK Earnewâld € 275.000 v.o.n

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot Vrijstaande woning
Bouwjaar
1980
Woonruimte
44 m2
Perceel
175 m2
Energielabel

Vakantie vieren in eigen land? Dat kan prima in deze recreatie-ark!
Direct bereikbaar vanaf de openbare weg, op een prachtige locatie aan het Sydsdjip in het natuurpark de Âlde Feanen, ligt deze woonark op loopafstand van het dorp Eernewoude. Het is hier heerlijk recreëren, u kunt hier optimaal genieten van de rust en vrijheid van de natuur. Bij de woonark zijn twee ligplaatsen aanwezig. Vanuit zowel de woonkamer, veranda als vanaf de terrassen heeft u een prachtig uitzicht over het water en de natuur.

De ark is goed geïsoleerd, heeft centrale verwarming en is buitenom bekleed met Red Cedar. Ter verhoging van het wooncomfort is rondom de ark golfwering aangebracht. De zonnige veranda van de ark is gelegen op het zuid-zuidwesten.
De nette tuin beschikt over een terras en een houten berging. Bij de ark is een eigen parkeergelegenheid voor twee auto’s. De ark beschikt over gas, water, elektriciteit, telefoon en een internetaansluiting. Tevens is er een aansluiting op de riolering.

De ark verkeert in goede staat van onderhoud.
De huur van de ligplaats (grond en water), circa. 300 m2, bedraagt € 800,-/ jaar.
De ark wordt inclusief inventaris (o.a. wasmachine, oven en magnetron) aangeboden.
Daarnaast is de sloep eventueel ter overname beschikbaar.
De ark is vrij van overdrachtsbelasting.

Indeling
Hal, badkamer, twee slaapkamers, woonkamer met open keuken en terras.

Let op! De perceeloppervlakte die wordt genoemd bij het kadastrale nummer betreft een eigendom van de gemeente Tytsjerksteradiel. De huidige eigenaren huren een deel van dit totale perceel en een ligplaats van de gemeente.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top