skip to Main Content

Slotsdyk 16, 9012 DT Raerd € 469.500 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1908
Woonruimte
185 m2
Perceel
970 m2
Energielabel
B

Karakteristiek wonen met de luxe van tegenwoordig én een prachtig uitzicht over de landerijen, midden in Fryslân. Dat is wat deze woning aan de Slotsdyk 16 in Raerd goed omschrijft!

Deze authentieke woning uit 1908 heeft veel karakteristieke elementen, zoals de typerende bouwstijl, het glas-in-lood en de hoge plafonds met lange ramen. Hierdoor ademt de woning een gemoedelijke sfeer uit, met de luxe en het comfort van nu.
De woning heeft sinds 2014 zonnepanelen (9) op het dak en Energielabel B!
Ook is deze woning in 2001 voorzien van een ruime uitbouw, waardoor er een grote living met leefkeuken en een slaapkamer met badkamer op de begane grond is ontstaan.

De living biedt een prachtig uitzicht op de lang uitgerekte tuin met daarachter landerijen. Door de grote ramen in de ruime living is er veel lichtinval, wat samen met de wit geschilderde muren zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De grote leefruimte biedt een fijn wooncomfort.
Vanuit de living stap je via de schuifpui direct het ruime terras op, waardoor snel verbinding met de tuin ontstaat.
Ook is er op de begane grond een karakteristieke werkkamer met grote raampartijen en een ruime slaapkamer met eigen badkamer. Vanuit de slaapkamer stap je ook via een schuifpui naar buiten, heerlijk wakker worden met het zicht op de ruime tuin of een zwoele zomerbries door de schuifpui in de slaapkamer, een fijne start van de dag.

Op de verdieping bevinden zich een grote zolder met twee afgesloten bergruimtes, twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Beide slaapkamers hebben een flinke bergruimte om je spullen in kwijt te kunnen. Op de zolder is extra slaapgelegenheid gecreëerd. Hier is voldoende mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren.

De diepe achtertuin is gelegen op het noord-oosten en biedt naast een plekje in de zon of juist schaduw, een prachtig uitzicht over de landerijen die achter de tuin zijn gelegen. Zowel de voortuin als de achtertuin beschikt over prachtige, kleurrijke beplanting, wat snel zorgt voor een heerlijk lentegevoel. In de achtertuin bevindt zich een vrijstaande houten berging en aan de voorzijde is voldoende parkeergelegenheid voor drie auto’s.

Raerd is een dorp met ruim 600 inwoners, een actief verenigingsleven en er is een basisschool met kinderopvang. Het dorp ligt centraal in Fryslân, vlak bij de A32 richting Leeuwarden of Heerenveen. Vanaf de Slotsdyk zit je ook zo op de N354 richting Sneek. Voor de dagelijkse boodschappen rijd je binnen 5 min. naar Grou, waar zich ook een treinstation bevindt.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet, werkkamer, woonkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer, twee bijkeukens en een kelder.
Verdieping: grote zolder, twee slaapkamers, badkamer en twee grote bergruimtes

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top