skip to Main Content

Singel 58, 9001 XP Grou Huurprijs op aanvraag

Verhuurd
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2020
Woonruimte
300 m2
Perceel
1392 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Nog 300 m² van net opgeleverde bedrijfsruimte in Grou op bedrijventerrein Frisia te huur! Deze goed bereikbare en volledig geïsoleerde bedrijfshal met een vloeroppervlakte van in totaal 300 m² biedt vele mogelijkheden!

De bedrijfsruimte ligt aan de Singel 58 in Grou, op het ruim opgezette en waterrijke bedrijventerrein Frisia in het hart van Friesland. Door deze centrale ligging en de snelle toegang tot de A32 biedt deze plek een ideale uitvalsbasis.

In de nieuwe bedrijfshal is nog 300 m² ruimte beschikbaar. De bedrijfshal is opgedeeld in twee compartimenten. Het compartiment van 500 m2 is reeds verhuurd. Bij het compartiment van 300m² is een verdiepingsvloer optioneel, deze is ongeveer 280 m². Dit compartiment is per direct beschikbaar.
Kantoorruimte, pantry en/of toiletvoorziening is bespreekbaar en indicatief ingetekend op de plattegrond van de gehele hal.

Beide compartimenten zijn volledig geïsoleerd en voorzien van een betonnen vloer. Alle kozijnen zijn met hout afgewerkt en beide compartimenten zijn voorzien van een elektrische overheaddeur. Het dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Het buitenterrein is verhard met H-klinkers, er kunnen meerdere auto’s geparkeerd worden. Op het buitenterrein is ook de mogelijkheid aanwezig om uw elektrische auto op te laden. Het buitenterrein is in gezamenlijk gebruik met de Singel 60.

Meer over dit object?
Bekijk dit object op
Back To Top