skip to Main Content

Singel 20, 9001 XP Grou € 500.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Woonruimte
0 m2
Perceel
1220 m2
Energielabel

Buitenkans in Grou: een bedrijfspand aan vaarwater op Bedrijventerrein Frisia! Slechts 1 bedienbare brug van het open vaarwater rondom Grou verwijderd. De Singel 20 is een zeer nette en ruime bedrijfshal van 25m X 15m op een totaal perceel van 1120 m².

Eind 2007/begin 2008 is het bedrijfsgebouw gebouwd. De gevelbekleding is met alu.sandwichplaten en de dakbedekking is met alu.sandwich dakplaten.
De indeling van het gebouw is nu als volgt:

Begane grond:
Entree, hal, (dames)toilet, kantine/kantoor met keuken (totale afmeting 5m X 9,10m) en doorgang vanuit de hal en de kantine naar de bedrijfshal.
In de bedrijfshal is nog een extra (mannen)toilet. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en lichtarmaturen
Aan de voorzijde van de hal is één overheaddeur en aan de achterzijde twee overheaddeuren. Ook zijn er aan twee zijdes nog openslaande deuren naar buiten. Aan de waterzijde op het zuiden is een wasplaats met afvoer en een kade met minimaal 3 ligplaatsen.

1e verdieping:
Via vaste trap bereikbaar, living, badkamer met toilet, douche en wastafel (totale afmeting 5m X 9,10m). Deze verdieping is voorzien van cv-radiatoren.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbaar, royale open zolderruimte (totale afmeting 6,5m X 15m). Ook hier is de verwarming middels cv-radiatoren.

Voor en achter op het terrein kan geparkeerd worden, aan de rechterzijde van het pand is een ‘brandgang’ van 3m breed en aan de linkerkant een grondstrook van 5m breed. Het gehele terrein is met een afsluitbaar hek omheind.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top