skip to Main Content

Seinpolle 22, 9001 ZS Grou € 485.000,- k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2002
Woonruimte
96 m2
Perceel
309 m2
Energielabel

Zie jij het al voor je? Tijdens je vrije tijd zo het water rondom Grou op kunnen varen en weer aan kunnen leggen aan je eigen kade bij je eigen recreatiewoning? Kijk en lees dan snel verder!

We stellen je graag voor aan dit pareltje. Aan de Seinpolle 22 in Grou vind je deze vrijstaande, goed onderhouden recreatiewoning op een perceel van 309 m² en mét eigen aanlegmogelijkheid. De huidige eigenaren wonen er sinds 2002 met heel veel plezier. Het is natuurlijk ook heerlijk om, zodra de zon weer wat meer kracht krijgt, snel buiten te kunnen zitten in de aan het water gelegen tuin op het zuiden. Zowel zomers als winters stap je vanaf het terras zo in een sloep om over de wateren rondom Grou en de Alde Feanen te varen.

De woning beschikt op de begane grond over een op de tuin en water gerichte woonkamer met open keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig, daarnaast is er een houtkachel voor een knusse warmte. Is het mooi zonnig weer, dan zorgen het elektrische zonnescherm én de airco voor verkoeling. Via de schuifpui stap je vanuit de woonkamer direct op het zuiden gerichte terras.

Op de bovenverdieping is extra ruimte gecreëerd d.m.v. een dakkapel over de gehele Westzijde. De badkamer zit in het midden en is circa 4 jaar geleden vernieuwd. De twee grote slaapkamers zitten aan de noord- en zuidzijde, de slaapkamer op de zuidzijde beschikt over een airco en een ruime inbouwkast. Vanuit beide slaapkamers is er toegang tot de zolderberging.

Voor het opruimen van tuin en/of bootspullen zijn er 2 houten bergingen beschikbaar. Zoals gezegd, je kunt zo vanuit de eigen tuin in een sloep of (zeil)boot stappen. Een strook van 5 meter water behoort tot het eigendom. Ter indicatie, op de foto zie je nu een zeiljacht van 10m. lengte voor de deur liggen.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, bijkeuken, woonkamer met schuifpui naar de tuin, open keuken
1e Verdieping: overloop met bergruimte, 2 grote slaapkamers met bergruimte, badkamer (douche en wastafel)
Zolderberging: boven beide slaapkamers is een bergzolder aanwezig, te bereiken middels losse trap en vlizotrap

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top