skip to Main Content

Seinpolle 21, 9001 ZS Grou € 339.000 k..k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning Eengezinswoning
Bouwjaar
2000
Woonruimte
85 m2
Perceel
449 m2
Energielabel

Ben je op zoek naar een eigen plekje aan het water ? Aan de Seinpolle, in het watersportdorp Grou, vind je deze fijne vrijstaande recreatiewoning met royale tuin, eigen aanlegsteiger en boothelling.

De woning heeft een zonnig terras en een ruime, op het zuiden gerichte tuin aan het water. De ligging van de tuin biedt de mogelijkheid om meerdere boten aan te meren. Vanuit de hal met gastentoilet betreed je de lichte woonkamer met grote raampartijen die uitkijken over de tuin en het water. Er is een ruime keuken met inbouw apparatuur, evenals een praktische bijkeuken. Boven vind je drie slaapkamers en een nette badkamer. Tevens is het mogelijk om twee auto’s te parkeren op eigen terrein.

Vanaf de woning bereik je per boot binnen korte tijd de meren rondom Grou en vaar je al snel de Oude Venen en de andere Friese wateren op. Daarnaast zijn de vele terrasjes en recreatieve voorzieningen in het gezellige oude centrum van Grou snel bereikbaar met de boot, het pontje, de fietsbrug en de auto. Grou biedt daarnaast door zijn centrale ligging een goede toegang tot de prachtige omliggende gebieden.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, trap, woonkamer met open haard, open keuken, bijkeuken.
Verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top