skip to Main Content

Schiphuis K13, Terhernsterdyk 6, 8493 LP Terherne € 47.500 k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Schiphuis, ligplaats
Bouwjaar
1996
Woonruimte
0 m2
Perceel
0 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Zoek jij een ligplaats voor jouw boot, waar vandaan je letterlijk binnen 5 minuten het open vaarwater bereikt? Dan is dit schiphuis de moeite van het bekijken zeker waard!

Aan de Terhernsterdyk 6 aan de rand van Terherne ligt dit overdekte schiphuis. Vanaf deze locatie bereik je al snel de Nieuwe Zandsloot, vanwaar je richting het Terhonrstermeer en het Sneekermeer vaart, maar waar je ook de Terhonrsterpoelen en Terkaplester Puollen snel bereikt. Dit schiphuis biedt jou dan ook een ultieme plek om snel de Friese wateren te verkennen!

Het schiphuis is gelegen in een afgesloten loods, die beschikt over overheaddeuren. Het schiphuis heeft een lengte van 13 meter en een breedte van 3,8 meter. Op het terrein is parkeergelegenheid aanwezig. Het schiphuis beschikt over een elektra aansluiting.

Bij dit schiphuis zijn VvE kosten van toepassing, welke € 1.200,- per jaar bedragen.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top