skip to Main Content

Rijksweg 112, 9011 VH Jirnsum € 250.000,- k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1900
Woonruimte
175 m2
Perceel
239 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

In het centrum van Jirnsum, aan de Rijksweg 112 staat deze vrijstaande woning met werkruimte, grote garage en carport.

De ruime woning biedt prima mogelijkheden voor een eigen praktijk. Op de begane grond is deze praktijkruimte te vinden, samen met de woonkamer met open keuken en bijkeuken. Vanuit de woonkamer stap je via de openslaande deuren in de tuin. De beschutte tuin ligt op het zuid-westen.
Zowel vanuit de (bij)keuken als de praktijkruimte heb je toegang tot de grote berging/garage. Via twee openslaande garagedeuren is de berging/garage ook via de achterzijde (Iisbaenstrjitte) bereikbaar. Ook heb je vanaf de achterzijde toegang tot de carport.
Op de eerste verdieping is een ruime overloop, die toegang geeft tot een slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, een U-vormige werkkamer en het aan de achterzijde gelegen dakterras.
Via een vaste open trap kom je op overloop in het midden van de zolderetage, waar aan beide zijdes een kamer is. Ook is deze verdieping voorzien van een extra toilet en wastafel. Deze goed geïsoleerde woning is in 2018 voorzien van 6 zonnepanelen en biedt nog veel mogelijkheden om te verbouwen naar eigen inzicht!

De woning ligt aan de Rijksweg, de straat door het centrum van Jirnsum. Tegenover de woning loopt een wandelpad naar het water De Boarn. Het dorp ligt in de gemeente Leeuwarden en heeft bijna 1.400 inwoners. De bevolking is vaak actief in het sport- en verenigingsleven. Jirnsum heeft o.a. 2 basisscholen, een peuterspeelzaal, jeugdcentrum en een aantal horeca-gelegenheden. Op nog geen 5 minuten rijden vind je de grotere dorpen Grou en Akkrum, waar winkelvoorzieningen zijn en ook de snelweg A32 en een treinstation.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, praktijkruimte L-vormige woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin, bijkeuken, verlengde garage (werkplaats/ garage)
1e verdieping: overloop, badkamer, U-vormige werkruimte, eenvoudig terug te brengen tot 2 grote slaapkamers en inloopkast (vroeger 4 slaapkamers)
2e verdieping: overloop met toilet, 2 slaapkamers.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top