skip to Main Content

Parkstraat 16, 9001 AT Grou € 349.500,- k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1930
Woonruimte
104 m2
Perceel
253 m2
Energielabel

Zoek je een vrijstaande woning in het centrum van Grou, met diepe achtertuin aan het water van de Baai? Dan kan dit wel eens jouw (t)hús yn Grou zijn..

Aan de Parkstraat 16 staat deze sfeervolle woning met authentieke elementen, zoals de glas in lood-ramen aan de straatzijde, overal paneeldeuren en het balkenplafond in de woonkamer en open keuken. Naast centrale verwarming zorgt ook de stoere houtkachel voor warmte op de begane grond.
Achter in de woning vind je een bijkeuken, toilet en badkamer met bad, douche en wastafel. De achtertuin bereik je via de bijkeuken of via het achterom langs de zijkant. Deze smalle diepe tuin ligt op het zuidoosten en aan het water de Baai. Dit water is via een (beweegbare) brug verbonden met het open vaarwater rondom Grou. De walbeschoeiing is in 2021 vernieuwd.
De woning heeft twee apart toegankelijke bovenverdiepingen. Via de trap in de bijkeuken kom je in een open kamer met vaste kasten. Via de trap in de woonkamer stap je op de overloop die toegang tot 3 slaapkamers aan het voorste deel van de woning geeft. Boven deze verdieping is nog een vliering gemaakt.

De Parkstraat ligt aan de rand van het centrum, op nog geen 100 meter lopen naar de winkelstraat van Grou. Ook is de Parkstraat de ‘hoofdweg’ om Grou in en uit te rijden, waardoor je vlot het dorp uit kunt komen. Grou ligt aan de snelweg A32 tussen Leeuwarden en Heerenveen én aan de oevers van het Pikmeer, waar je vele vormen van watersport voorbij ziet komen of zelf kunt doen.

Indeling:
Begane grond: entree, meterkast, woonkamer met open keuken, trapopgang, kelderkast met kelder, bijkeuken, badkamer, toilet
Eerste verdieping vanuit bijkeuken: werk-/slaapkamer
Eerste verdieping vanuit woonkamer: overloop met vaste kasten, 2 inbouwkasten, 3 slaapkamers
Vliering: via luik met ladder bereikbaar

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top