skip to Main Content

Ouddeelstraat 17, 8936 AZ Leeuwarden € 69.750 v.o.n.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Bedrijfsruimte Opslag Opslagunit
Bouwjaar
2021
Woonruimte
m2
Perceel
m2
Energielabel

ALLE UNITS ZIJN ONDER OPTIE

Nieuw te bouwen opslag- en bedrijfsunits met eigen parkeerplek op goed bereikbare locatie aan de Ouddeelstraat 17 in Leeuwarden. Zoekt u opslagruimte voor uw camper, boot of ruimte om te klussen? Deze units zijn er uitermate geschikt voor! De units lenen zich ook uitstekend voor gebruik als bedrijfsruimte en praktijkruimte.

De 10 onder architectuur ontworpen units hebben een warme en open uitstraling richting het noorden. Hier zijn ook de parkeerplaatsen en toegang via een elektrisch bedienbare overhead deur. De geprofileerde zijgevels zijn antraciet en eindigen in een donkere lijst die doorsteekt ten opzicht van de voor- en achtergevel. Op de verdieping heeft elke unit een groot raam in de grijs-bruine gevel met een contrasterende profilering.

Aan de voorzijde en de hoek bij de entree heeft de gevel houtlook panelen die geaccentueerd worden door een luifel. ’s Avonds kan de plint van het gebouw uitgelicht worden door de verlichting die hierin is opgenomen.

Het gehele terrein is af te sluiten en bij elke unit hoort een eigen parkeerplaats. Elke unit heeft een eigen elektra, water en rioolaansluiting. Er is een gezamenlijk terrein en centraal stroomverbruik voor de ledverlichting van de luifel en de perceelverlichting. Hiervoor wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht.

Unit 1 en 10 zijn 4,47 meter breed, de andere units 4,34 meter. Alle units zijn 12,00 meter lang. De oppervlakte van unit 1 en 10 is 103,5 m2, unit 2 t/m 9 hebben een oppervlakte van 100,1 m2. De netto inhoud van de units 2 t/m 9 is 339 m3.

Als optie is er de mogelijkheid van een vide, dit is interessant om grote voorwerpen zoals een pallet op de eerste verdieping te plaatsen.

Voor elke unit is een eigen brochure beschikbaar, welke je via info@mid-fryslan.nl op kunt vragen. Ook kun je op de website van www.mpivastgoed.nl veel informatie vinden over dit project.

Bij 70% verkoop start de bouw en inmiddels is er al 20% verkocht (Unit 1 en 2)

Koopsom unit 2 t/m 9: € 69.750 v.o.n. excl. BTW Koopsom unit 1 en 10: € 71.500 v.o.n. excl. BTW

Deze informatie is uiterst zorgvuldig opgesteld, echter er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top