skip to Main Content

Oosterhoutstraat 2a, 9001 CD Grou Huurprijs € 925,- per maand

Verhuurd
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1957
Woonruimte
80 m2
Perceel
175 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Aan de rand van het centrum in Grou vind je deze fijne twee-onder-1-kap woning!

Zoek jij een knusse woning, nabij het centrum van Grou en op minimale afstand van water? Deze woning biedt je een fijne plek! Op de begane grond kom je via de voordeur binnen in de woonkamer, die uitzicht heeft op een beschutte tuin. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar, die beschikt over een nette keuken met inbouwapparatuur. Ook vindt je op de begane grond de bijkeuken en het toilet. De verdieping bereik je via een deur en de trap in de woonkamer, waarna je op een lange overloop komt. Op de verdieping vind je drie slaapkamers van verschillende groottes, evenals een mooie badkamer. Daarnaast is er een wasruimte waar jij je wasmachine en droger kwijt kunt.

De woning beschikt rondom over een tuin en er is een eigen parkeerplaats voor een auto aanwezig. De berging biedt ruimte om je tuinspullen en fiets kwijt te kunnen. Het terras aan de achterzijde van de woning is een fijne plek waar je heerlijk beschut kunt zitten.

Het centrum van Grou is in een mum van tijd bereikbaar, waardoor je al snel de gezelligheid van het dorp op kunt zoeken. Ook ben je vanaf deze woning snel bij de haven, waardoor je vlot het water op kunt.

De huurprijs bedraagt € 925,- per maand en is exclusief gas, water en elektra.

Indeling
Begane grond: entree, woonkamer, meterkast, trapopgang, keuken, trapkast, bijkeuken, toilet.
Verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer, wasruimte.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over dit object?
Bekijk dit object op
Back To Top