skip to Main Content

Oedsmawei 12, 9001 ZJ Grou € 1.100.000,- k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1995
Woonruimte
241 m2
Perceel
2.641 m2
Energielabel

Wonen en werken aan open vaarwater, dichtbij het centrum van Grou?

Aan de Oedsmawei 12 bevindt zich een unieke vrijstaande bedrijfswoning aan open vaarwater de “Rjochte Grou’. Leven in uw eigen oase op het industrieterrein van Grou.

Verschillende winkels en scholen zijn op loopafstand bereikbaar. Detailhandel is een mogelijkheid op deze locatie met eigen parkeergelegenheid.
Aan de openbare weg staat een bedrijfshal met daarin verschillende kantoor/praktijkruimtes, een kantine en een verwarmde loods met ruime opslagzolder. Aan de noordzijde van dit pand grenst nog een bedrijfshal welke momenteel bij de woning betrokken is als garage/hobbyruimte.

Wanneer u de woning binnenstapt komt u vanuit de hal in een ruime woonkamer en ruime keuken. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over het water, waar in de zomer vele sloepen langs komen varen en in koude winters een mooie gelegenheid voor ‘koek en sopie’ is. Naast de woonkeuken bevindt zich een serre met daarnaast de vijver. In de serre is het op zonnige winterdagen prima vertoeven.
Op de begane grond is tevens nog een af te sluiten werkkamer en grote bijkeuken gelegen. De gehele benedenverdieping wordt verwarmd middels vloerverwarming en ook is er nog een sfeervolle houtkachel in de woonkamer.

Op de verdieping zijn vier ruime slaapkamers, waarvan drie slaapkamers op het dakterras uitkomen. Zowel de master-bedroom, met eigen badkamer, en de slaapkamer op het zuiden zijn voorzien van een split-airco. Daarnaast is er nog een aparte doucheruimte met wastafel, apart toilet en een ruimte voor de wasmachine, droger en installatie van het centrale stofzuigsysteem.

De kleine bedrijfshal is met de ingangsdeur en overheaddeuren naar de woning gesitueerd. Deze hal is gebouwd in 2001 en is afgerond 144 m2 vloeroppvl. De hal beschikt over een betonnen vloer, bovenetage, lichtstraten en krachtstroom. Naast deze hal is een diepe garage van 60 m2 gelegen, welke met een overheaddeur toegankelijk is.
Vanaf de straatzijde van de Oedsmawei is de grote bedrijfshal van 325 m2 toegankelijk met een overheaddeur. ook is er een toegangsdeur aan de zijkant. Deze bedrijfsruimte is in 2008 gebouwd, heeft betonnen vloeren, een bovenetage, systeemplafond op begane grond, vloerverwarming, krachtstroom en grotendeels kunststof kozijnen.

Deze bedrijfswoning met bedrijfshallen zijn op het bedrijventerrein aan de Oedsmawei (klein industrieterrein) gelegen. Deze weg ligt evenwijdig aan de hoofdweg om Grou in te rijden. Vanaf de Oedsmawei 12 liggen de scholen, sportvoorzieningen, treinstation en de snelweg op zo’n kilometer afstand. In het centrum van Grou vindt u een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod vindt.
Tevens is de Rjochte Grou open vaarwater, je vaart in nog geen 10 minuten naar het Prinses Margrietkanaal en het Pikmeer.
Het maakt het hiermee tot een zeer aantrekkelijke en unieke plek om werken en wonen aan water centraal in Friesland te combineren.

Indeling:
– Woning
Begane grond: entree/hal, bijkeuken, toilet, meterkast, woonkamer, werkkamer, keuken, serre.
Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, badkamer, toilet, waskamer, grote slaapkamer met aangrenzende badkamer.
Vlieringen: bereikbaar via vlizo-trap op 2 plekken, bergzolder.

-Kleine bedrijfshal
Begane grond: entree, bedrijfsruimte met aparte werk/klusruimte

– Grote bedrijfshal
Begane grond: zij entree, hal, trapopgang, toilet, kantoorruimte, kantine, bedrijfsruimte/werkplaats, urinoir, entree achterzijde, trapopgang, toilet
Verdieping: overloop, wachtruimte, praktijkruimte met keuken, overloop achterzijde: hobbyruimte/werkruimte, magazijn

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over dit bedrijfspand?
Bekijk dit bedrijfspand op
Back To Top